Boy nasıl uzar?

italyanmaz000

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller dostlar. Şimdi şöyle bir durum var benim boy 1.62 de kaldı😁 annemin boyu 165 babamın 171. anne tarafında dayım 187 diğer dayım rahmetli de 185 idi. Baba tarafı da genel olarak 170 178 arası. 16 yaşıma 3 ay önce girdim. Yani durum bu lise 3'e geçtim bu dönem herkesin boylar sakallar uzamış, hatta 155 bir çocuk vardı bu sene çocuk geçmiş beni. Tedavi oluyordu büyüme iğneleri falan, o da var tabii ama bende sakal yok. Sadece sivilce çıkmaya devam ediyor. Ne yapacağım bilemedim. Kısa olmakta hiç hoş değil. Hele bir de sınıfın en kısası olmak😔

Büyük oranda genetik, düşük oranda beslenme ve uyku düzenine bağlı bir durum. Bende orta sonda 1.68'dim 6 yıl sonra 1.70 anca olabildim, hala 41 giyiyorum. 2 yılda 15-20 cm birden atan arkadaşlarım da oldu en son tepeden bakıyorlardı. 😄 Elinde olmayan şeyler için morelini bozma, uzayacağın varsa uzarsın zaten, milyonlarca uzun kadar kısa insan da var. Sağlık her şeyden önce gelir, gerisi teferruat.

Büyük oranda genetik, düşük oranda beslenme ve uyku düzenine bağlı bir durum. Bende orta sonda 1.68'dim 6 yıl sonra 1.70 anca olabildim, hala 41 giyiyorum. 2 yılda 15-20 cm birden atan arkadaşlarım da oldu en son tepeden bakıyorlardı. 😄 elinde olmayan şeyler için morelini bozma, uzayacağın varsa uzarsın zaten, milyonlarca uzun kadar kısa insan da var. Sağlık her şeyden önce gelir, gerisi teferruat.

Vallahi hocam şansımı seveyim ya dediğim çocukta beni geçti sınıfın en kısası olduk adam yerine konmuyoz benim anlamadığım anne baba fazla uzun değil eyvallah ama dayılar hep 180 üstü genelde şansımı seveyim skolyozda var hiçbir spora gidemiyorum kendimi başka konularda geliştirsem diyorum oda olmuyor tip desen yok para da yok durumlar daha da kötüye gidiyor🤣yapacak bir şey yok hayat iyice zehir oldu.

Bu durum bir bakıma kader sayılıyor. Fakat eline inanılmaz paralar geçerse boy uzatma ameliyatları ile boyunu 10cm ortalama uzatabilirsin. Fakat tavsiye etmem boy uzatma sonrasında hayatın nasıl olur bilmem vardır bir zararı. Ama para ile boy uzatmak mümkün.

Öncelikle iyi sosyaller dostlar. Şimdi şöyle bir durum var benim boy 1.62 de kaldı😁 annemin boyu 165 babamın 171. anne tarafında dayım 187 diğer dayım rahmetli de 185 idi. Baba tarafı da genel olarak 170 178 arası. 16 yaşıma 3 ay önce girdim. Yani durum bu lise 3'e geçtim bu dönem herkesin boylar sakallar uzamış, hatta 155 bir çocuk vardı bu sene çocuk geçmiş beni. Tedavi oluyordu büyüme iğneleri falan, o da var tabii ama bende sakal yok. Sadece sivilce çıkmaya devam ediyor. Ne yapacağım bilemedim. Kısa olmakta hiç hoş değil. Hele bir de sınıfın en kısası olmak😔
Her şey gen ile alakalı

Bu durum bir bakıma kader sayılıyor. Fakat eline inanılmaz paralar geçerse boy uzatma ameliyatları ile boyunu 10cm ortalama uzatabilirsin. Fakat tavsiye etmem boy uzatma sonrasında hayatın nasıl olur bilmem vardır bir zararı. Ama para ile boy uzatmak mümkün.

Öyle hayat herkese adil davranmıyor benim pek yüzüme de gülmüyor ne yapalım elimiz ayağımız tutuyor ya bunada şükür😔

Vallahi hocam şansımı seveyim ya dediğim çocukta beni geçti sınıfın en kısası olduk adam yerine konmuyoz benim anlamadığım anne baba fazla uzun değil eyvallah ama dayılar hep 180 üstü genelde şansımı seveyim skolyozda var hiçbir spora gidemiyorum kendimi başka konularda geliştirsem diyorum oda olmuyor tip desen yok para da yok durumlar daha da kötüye gidiyor🤣yapacak bir şey yok hayat iyice zehir oldu.
Kendi tercihin olmayan fiziksel özelliklerine göre adam yerine koyacakları asla umursama hocam, adamlık boyla bosla olacak iş değil. Hepimiz insanız, kusurlarıımız var ve hayatlarımız da mükemmel değil. Bende aynı durumdayım ve evet, belki giydiklerimiz yakışmaz, belki ortamlarda küçük görülürüz, belki karşı cinsin ilgisini kazanamayız ama bunlara takılı kalıp kendimize bakmazsak asıl o zaman hayatımız zehrolacak ki örnekleri de bol. Bırak seni seven böyle sevsin, paran olunca hepsi pervanen olacak. Özellikle bu yaşlarda çok dert edinirsin ama olgunlaşınca hepsi boş gelecek bana inan. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı