Randoming321
Decapat
Daha fazla
Şimdi sana birey söyleceğim hazırlannn:@İTÜ19 hocam kizlar genel olarak benim boyumdakiler ile ilgilenmiyor siz kızları çekme konusunda çok daha iyisinizdir muhtemelen.
Hocam ben 18 yaşındayım ben istemediğim için mi bilmiyorum ama yalnız takılan birisiyim zaten.Hiç kızları sorun etmedim hayatım boyunca yani etrafımdaki insanların bazıları yakışıklı olduğumu söylese bile yani çok umursamıyorum.Bir kız sizi 190 olmadığınız için sevmeyecekse bırakın sevmesin zaten.Ben bu devirde ne bileyim işte ya bir instagrama bakıyorum tiktok kullanmasam da YouTube da tiktok kesitlerine denk geldiğimde bu gençlikten bir şey olmaz diyorum ve aklıma Hz.Ali'nin "ahlakın bozuk olduğu toplumlarda yalnızlık şifadır"sözünü getirip yoluma devam ediyorum size de tavsiye ederim@İTÜ19 siz istemediğiniz içindir büyük ihtimalle hocam yaş kaç.
Hocam yok yani o da olmadı kimse teklif falan etmedi@İTÜ19 hocam bende aynı yaştayım size bir kız en azından çıkma teklif etmiştir anlatiginiza göre ama hiçbir şekilde ilişki yaşamadım ergenlige erken girdim boyum uzadi biraz sonra bıraktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.