Boy takıntısı nasıl atlatılır?

@755355 sizinki kaç hocam boyunuz.

@Legend. 35 hocam cidden çok kötü bir durum insanlar yanında utanıyorum erkeklerin yanında kısa kalmaktan kızlar sırf boydan reddediyor bu öyle bir durum olduki artık ameliyat olmayı düşünüyorum evden cıkamaz oldum.

Hocam benim boyum 180.İnan bana boy o kadar önemli değil ha 1.55 falan olursun ya o zaman bile takmamak gerekiyor yani değiştirebileceğin şeyleri değiştir ben yerinde olsam bir dövüş sanatında ustalaşırdım boyunu bu şekilde avantaja çevirsen gram umrunda bile olmaz.

@İTÜ19 hocam kizlar genel olarak benim boyumdakiler ile ilgilenmiyor siz kızları çekme konusunda çok daha iyisinizdir muhtemelen.

@İTÜ19 siz istemediğiniz içindir büyük ihtimalle hocam yaş kaç.
Hocam ben 18 yaşındayım ben istemediğim için mi bilmiyorum ama yalnız takılan birisiyim zaten.Hiç kızları sorun etmedim hayatım boyunca yani etrafımdaki insanların bazıları yakışıklı olduğumu söylese bile yani çok umursamıyorum.Bir kız sizi 190 olmadığınız için sevmeyecekse bırakın sevmesin zaten.Ben bu devirde ne bileyim işte ya bir instagrama bakıyorum tiktok kullanmasam da YouTube da tiktok kesitlerine denk geldiğimde bu gençlikten bir şey olmaz diyorum ve aklıma Hz.Ali'nin "ahlakın bozuk olduğu toplumlarda yalnızlık şifadır"sözünü getirip yoluma devam ediyorum size de tavsiye ederim:).

@İTÜ19 hocam bende aynı yaştayım size bir kız en azından çıkma teklif etmiştir anlatiginiza göre ama hiçbir şekilde ilişki yaşamadım ergenlige erken girdim boyum uzadi biraz sonra bıraktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı