Boy uzaması için ortopedi doktoruna gidenler

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, boy uzaması için ortopedi doktoruna gitmiş olan var mı? Yaşım 21 daha boyum uzar mı neler yapabilirim? Bunlar için doktora gidenler var mı? Doktor neler önerdi?

Bildiğim 17 yaşından sonra kemik büyümesi duruyor. Egzersizle büyüyenlerde var ama 5 - 6 cm büyütüyor gene hatırladığım kadarıyla.

Bildiğim 17 yaşından sonra kemik büyümesi duruyor. Egzersizle büyüyenlerde var ama 5 - 6 cm büyütüyor gene hatırladığım kadarıyla.
Yani bu işin bir ilacı veya alabileceğim bir ek takviyesi var mıdır? Doktor böyle şeyler öneriyor mu yoksa tek çare ameliyat mı?

Ebeveynlerin hepsi uzun ailede 1.70 var mı başka akraba falan bir anda atma ihtimali var.

Yok ailemin hepsi uzun. Bu işin bir ilacı ek takviyesi var mı acaba? Randevu aldım ama gelecek aya anca bulabildim. Önerebileceğiniz takviye var mıdır yaşım 21 ne yapabilirim?

Yani bu işin bir ilacı veya alabileceğim bir ek takviyesi var mıdır? Doktor böyle şeyler öneriyor mu yoksa tek çare ameliyat mı?

Yok ailemin hepsi uzun. Bu işin bir ilacı ek takviyesi var mı acaba? Randevu aldım ama gelecek aya anca bulabildim. Önerebileceğiniz takviye var mıdır yaşım 21 ne yapabilirim?

Vallahi o zaman dedene uzaktan birine çekmişsin büyük ihtimal. Germe hareketleri falan Max 1-2 cm uzatır takviye uzatmaz sadece süreci hızlandırır. Benim anne de 150-155 peder de 170-172 bende 173 lerdeyim 1-2 cm var arada 175 olmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı