Boy uzatan bir ilaç var mı?

Aynı yaştayız, benimde boyum 1.69 falan ama ben boyumun açığını spor yaparak kapatıyorum, sana önerim spora başlaman olur. Hem özgüvenin yerine gelir. Şu an 75 kiloda vücudum aşırı estetik görünüyor. Yani size kalmış hocam.
Ayrıca her şey boy değildir.
Kısa boylu olup karizma olan birçok insan var.
(Al Paçino, Messi gibi.)

%100 etki edecek ya da etmeyecek gibi bir durum yok. Dilerseniz deneyebilirsiniz. Lakin bahsettiğiniz ilacın yan etkisi hormonel bozukluktur, bunu da göz önünde bulundurun.
Hormonel bozukluğun vücudumda boyuma etkisi olur mu? Yoksa sivilce artışı falan gibi mi?

Aynı yaştayız, benimde boyum 1.69 falan ama ben boyumun açığını spor yaparak kapatıyorum, sana önerim spora başlaman olur. Hem özgüvenin yerine gelir. Şu an 75 kiloda vücudum aşırı estetik görünüyor. Yani size kalmış hocam.
70 kiloyum düzenli sporum 1 aydır aksıyor idman sonunda kardiyo yapıyorum faydası olur mu?

Hormonel bozukluğun vücudumda boyuma etkisi olur mu? Yoksa sivilce artışı falan gibi mi?

70 kiloyum düzenli sporum 1 aydır aksıyor idman sonunda kardiyo yapıyorum faydası olur mu?
Evet hocam tabiki de olur. Spor yapmak doğal olarak büyüme hormonu salgısını arttıyor.
Hatta internette bilimsel kanıtlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı