M.V.K Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 50 26 Şubat 2025 #1 Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı?
İmparator Penguen Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 848 Çözümler 6 Yer İstanbul 26 Şubat 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence olmamalısınız, buyrun bir uzmandan dinleyin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence olmamalısınız, buyrun bir uzmandan dinleyin.
F fikofurkan Zeptopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 M.V.K dedi: Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 15 yaşından 20 yasına kadar 163'ten 176 oldum. Artı 0 Eksi
M.V.K dedi: Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı? Genişletmek için tıkla... Ben 15 yaşından 20 yasına kadar 163'ten 176 oldum.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.137 Makaleler 2 Çözümler 37 26 Şubat 2025 #4 M.V.K dedi: Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı? Genişletmek için tıkla... 70 olursun rahat. Riske gerek yok. Artı 0 Eksi
M.V.K dedi: Boy uzatma ameliyatı olmayı duşunuyorum. Erkeğım boy 162 yaş 16..5 fazla uzamam. Sızce olmalı mıyım rıskı var mı? Genişletmek için tıkla... 70 olursun rahat. Riske gerek yok.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.275 Makaleler 3 Çözümler 61 26 Şubat 2025 #5 Ha boyunu yazmışsın zaten. 20'ye kadar bekle. O parayı nasıl bulacaksın? Artı 0 Eksi
KS KS M.V.K Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 50 26 Şubat 2025 #6 İmparator Penguen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence olmamalısınız, buyrun bir uzmandan dinleyin. Genişletmek için tıkla... Birkaç doktora sordum sadece enfeksiyon riski var dedi fikofurkan dedi: Ben 15 yaşından 20 yasına kadar 163'ten 176 oldum. Genişletmek için tıkla... plaklarıma baktı doktor tahminen 165 olursun dedi kapanmak üzere plaklarım SiyahPassat dedi: Ha boyunu yazmışsın zaten. 20'ye kadar bekle. O parayı nasıl bulacaksın? Genişletmek için tıkla... para halihazırda var da fiyatı ne kadar ortlama? Deiinzz dedi: 70 olursun rahat. Riske gerek yok. Genişletmek için tıkla... maalsef olamam buyuk ihtimal plaklarım kapanmak uzere Son düzenleme: 26 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
İmparator Penguen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence olmamalısınız, buyrun bir uzmandan dinleyin. Genişletmek için tıkla... Birkaç doktora sordum sadece enfeksiyon riski var dedi fikofurkan dedi: Ben 15 yaşından 20 yasına kadar 163'ten 176 oldum. Genişletmek için tıkla... plaklarıma baktı doktor tahminen 165 olursun dedi kapanmak üzere plaklarım SiyahPassat dedi: Ha boyunu yazmışsın zaten. 20'ye kadar bekle. O parayı nasıl bulacaksın? Genişletmek için tıkla... para halihazırda var da fiyatı ne kadar ortlama? Deiinzz dedi: 70 olursun rahat. Riske gerek yok. Genişletmek için tıkla... maalsef olamam buyuk ihtimal plaklarım kapanmak uzere
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.137 Makaleler 2 Çözümler 37 26 Şubat 2025 #7 M.V.K dedi: Birkaç doktora sordum sadece enfeksiyon riski var dedi. Plaklarıma baktı doktor tahminen 165 olursun dedi kapanmak üzere plaklarım. Para halihazırda var da fiyatı ne kadar ortlama? Maalsef olamam buyuk ihtimal plaklarım kapanmak uzere. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de şimdiden karar vermeyin. Bir 18 19 bekleyin. Artı 0 Eksi
M.V.K dedi: Birkaç doktora sordum sadece enfeksiyon riski var dedi. Plaklarıma baktı doktor tahminen 165 olursun dedi kapanmak üzere plaklarım. Para halihazırda var da fiyatı ne kadar ortlama? Maalsef olamam buyuk ihtimal plaklarım kapanmak uzere. Genişletmek için tıkla... Hocam yine de şimdiden karar vermeyin. Bir 18 19 bekleyin.
KS KS M.V.K Femtopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 50 26 Şubat 2025 #8 Deiinzz dedi: Hocam yine de şimdiden karar vermeyin. Bir 18 19 bekleyin. Genişletmek için tıkla... şuan olamıyorum galiba 18'i bekleyeceğim 8-9 cm uzasam yeterli Artı 0 Eksi
Deiinzz dedi: Hocam yine de şimdiden karar vermeyin. Bir 18 19 bekleyin. Genişletmek için tıkla... şuan olamıyorum galiba 18'i bekleyeceğim 8-9 cm uzasam yeterli
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.349 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 26 Şubat 2025 #9 Bayağı riskli ameliyat ve gereksiz. Artı 0 Eksi