Boy uzatma ilacı önerisi

mertpivvo

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2020
Mesajlar
5.049
Makaleler
4
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, genetik olarak normal erkek bireylerden 10 cm daha kısayım ben. 2 ay sonra 18'ime gireceğim ve boyumun kısa olduğunu hissediyorum. Sürekli zıplamak, basketbol oynamak gerçekten boyu uzatıyor fakat benim ne basketbol topum var ne de basketbol oynayacak arkadaşım. Bu yüzden basketbolu es geçelim. Sağlık ocağına randevu alsam içeri bile almayacakları için; yani evet, kağıtta ne yazıyorsa onu eczacıya vereceğim ve bu etik olmaz. Ben zayıf bir insanım 45-50 kilo varımdır muhtemelen. Aktif olarak boy uzatma ilaçları kullanan ve bunun faydasını gören arkadaşlar varsa yazarsa çok minnettar olurum. Önerdiğiniz ilaçları almayı düşünüyorum, illa doktora görünmem gerektiğini düşünmüyorum. Sadece deneyim edenlerin yazmasını tercih ederim. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğal yöntemlere başvurun yoksa hem isteğiniz karşılanmaz hem sağlığınızdan olursunuz.
 
Öyle bir ilaç yok hocam. 18 de olmuşsunuz, bence ufaktan ufaktan boy uzatma işlerini bırakın derim. Çok mutsuz olursunuz çünkü boyu kafaya takarsanız. :)
 
Hocam ben 15 yaşındayım ve 53 kiloyum. Ben yaşıtlarıma göre zayıfım ama siz inanılmaz zayıfsınız. Bence doğru beslenmediğinizden dolayı boyunuzda uzama gerçekleşmiyor.
Kansızlık olabilir, doğru beslenmeme konusunda haklılık payı var. Küçüklükten beri boyum arkadaşlarımdan daha kısa olmuştur benim. Küçükken de fena kilom yoktu, annem kucukken daha kiloluydun diyor hatta.
İlaca vereceğin parayı basketbol topuna verebilirsin.
Arkadaş bulmak ne yapmak gerekiyor bilgili insan? mahallede kimse basketbol oynamaz ayrıca buraya yakın basketbol sahası yok.
 
Merhaba dostlar, genetik olarak normal erkek bireylerden 10 cm daha kısayım ben. 2 ay sonra 18'ime gireceğim ve boyumun kısa olduğunu hissediyorum. Sürekli zıplamak, basketbol oynamak gerçekten boyu uzatıyor fakat benim ne basketbol topum var ne de basketbol oynayacak arkadaşım. Bu yüzden basketbolu es geçelim. Sağlık ocağına randevu alsam içeri bile almayacakları için; yani evet, kağıtta ne yazıyorsa onu eczacıya vereceğim ve bu etik olmaz. Ben zayıf bir insanım 45-50 kilo varımdır muhtemelen. Aktif olarak boy uzatma ilaçları kullanan ve bunun faydasını gören arkadaşlar varsa yazarsa çok minnettar olurum. Önerdiğiniz ilaçları almayı düşünüyorum, illa doktora görünmem gerektiğini düşünmüyorum. sadece deneyim edenlerin yazmasını tercih ederim. Şimdiden teşekkürler.

Zıpla esne yukarı doğru yere uzan esne duvara sırtını verip esne elma topla barfiks sağlıklı beslenme.

Spor ve yürüyüş koşu.
 
Zıpla esne yukarı doğru yere uzan esne duvara sırtını verip esne elma topla barfiks sağlıklı beslenme.

Spor ve yürüyüş koşu.
Spor olarak bisiklet sürüyorum günde en az 2 kere, koşu falan pek yapmadım fakat cidden her gün en az yarım saat düşünüyorum. Zıpladığımda iyi zıplayabiliyorum garip bir şekilde mahallede basketbol sahası olsa benim dandik inik topla bile oynardım fakat yok malesef.
 
Spor olarak bisiklet sürüyorum günde en az 2 kere, koşu falan pek yapmadım fakat cidden her gün en az yarım saat düşünüyorum. Zıpladığımda iyi zıplayabiliyorum garip bir şekilde mahallede basketbol sahası olsa benim dandik inik topla bile oynardım fakat yok maalesef.

Dediklerimi evde uygulamanız yeterli.
 

Geri
Yukarı