Boy uzatma tavsiyeleri

Katılım
17 Aralık 2021
Mesajlar
592
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben Samet. 2006 yılında eylül ayında doğdum. Şu an boyum 1.63 civarında annem ve babam 1.60 boylarında genetiğim kötü benden küçük veya aynı yaştaki arkadaşlarım benden daha uzun ve kendimden nefret duygusu yaratıyor. Boyumun uzamasını istiyorum kesin çözüm nedir?
 
Dostum yüzmek, ip atlamak vs. diye düşünme bunu. Eğer genetik olarak senin boyun kısa olacaksa sen istediğin kadar spor yap boyun uzamaz. Spor sadece destekler. Mesela sen spor yapmayarak 1.70 olacaksan spor sayesinde 1.72-1.74 olabilirsin. Yani aman aman bir şey bekleme. En iyisi doktora gitmek çünkü yaşın geçtikten sonra ilaç tedavisine başlasan da o ilaç boyunu uzatmıyor.

İnşallah. O kadar olsam yeter ama tavsiyelerinize bakıyorum ama nasıl olacak o kadar boy? Siz cevap verin.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Verdiğiniz tavsiyeleri uygulasam ne kadar zaman da etki eder?

Ben bir zaman veremem o senin vücudunun çalışma şekline bağlı belki aylar sürer belki 1 yıl falan bu tamamen senin gösterdiğin azmine ve performansına bağlı sen beslenmene dikkat et gerisi gelir inşallah
 
Hocam isminiz emirtimur ve kısa erkekleri yakışıklı buluyorsunuz yoksa😳

Hocam yakışıklı olduklarını düşünüyorum sadece bir erkek başka bir erkeği yakışıklı bulamaz mı mesela hepimize göre Brad Pitt yakışıklıdır.
 
Ben bir zaman veremem o senin vücudunun çalışma şekline bağlı belki aylar sürer belki 1 yıl falan bu tamamen senin gösterdiğin azmine ve performansına bağlı sen beslenmene dikkat et gerisi gelir inşallah.

Dambıl kaldırsam veya ağırlık kaldırsam boy uzama da sorun olur mu?
 
Dambıl kaldırsam boy uzama da sorun olur mu veya ağırlık kaldırma da?

Ağırlığı fazla kaçırmadığın ve dikkatli yaptığın sürece sıkıntı olmaz hatta spor yapmak kandaki kalsiyumu kemiklere geçirerek uzamaya yardımcı mı ne oluyormuş diye bir şey duydum ama tam emin değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı