Kas yapmak gelişimi genç yaşlarda engelleyebiliyor ama spor etki ediyor orası doğru.Düzenli gece uykusunun iyi geldiğini okumuştum, özellikle gece 22:00 ve 02:00 araları sanırsam. İyi beslenme de sanırım bunun bir parçası, ayrıca spor da etki ediyor sanırım(Basketbol, voleybol, futboll ve egzersizler falan sanırım yanlış bilmiyorsam.).
Bu hurafe hocam boy kemikten uzuyor kas yapmak kasın hacmini büyütüyor ikisi alakasız şeyler ama tabi ki küçük yaşlarda büyük ağırlıklarla çalışmak sağlıklı değil.Kas yapmak gelişimi genç yaşlarda engelleyebiliyor ama spor etki ediyor orası doğru.
Bende tam inanmıyorum engellediğine fakat yine de dediğiniz gibi küçük yaşlarda zararlı.Bu hurafe hocam boy kemikten uzuyor kas yapmak kasın hacmini büyütüyor ikisi alakasız şeyler ama tabi ki küçük yaşlarda büyük ağırlıklarla çalışmak sağlıklı değil.