Boya BY-M1 Cızırtı Sorunu ve Jak Dönüştürücü Önerisi

Hidro Dinamik

Hectopat
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
446
Çözümler
2
Merhabalar,
Boya BY-M1 mikrofon satın aldım. OBS üzerinden kayıt alırken de ses ayarlarından cihazı dinlerken de arkadan cızırtı geliyor. Bulabildiğim tek çözüm mikrofonun sesini kısmak. Denemediğim tek şey ise jak dönüştürücü oldu. Boya BY-M1'in jakında 3 çizgi var ben 2 çizgili dönüştürücü almayı düşünüyorum. Özellikle kaliteli bir şey olsun ki iletimde sorun yaşatmasın istiyorum.
Cızırtı sorunum ve jak dönüştürücü için önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
 
Kablolar var ama çare olmayabilir. Zaten iyi bir kablo fiyatına USB ses kartı da var. Linkteki de iyi bir model. Kullananlar memnun.
 
Kablolar var ama çare olmayabilir. Zaten iyi bir kablo fiyatına USB ses kartı da var. Linkteki de iyi bir model. Kullananlar memnun.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.
Dediğiniz gibi fiyatlar yakın olunca biraz düşünmem gerekecek gibi. İkinci ürünün tam tersi gerekiyor bana. Boya BY-M1'in soketi 3 çizgili tek jak, bilgisayarımda ise kulaklık ve mikrofon jakları ayrı ayrı, anakart modelim Asus B365M-A.
Mikrofon jakında 3 çizgi olması anakartımdaki 2 çizgi uyumlu jaka takmam cızırtıya sebep olabilir mi? Veya bu ses kartı cızırtıyı keser mi? Mikrofon sesi %100 iken arka planda cızırtıya benzer bir ses var, tam olarak cızırtı da sayılmaz. OBS filtreleri ve Nvidia Broadcast ile denemeler yapsam bile tek çözüm mikrofon sesini kısmakta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O USB kartta 4030 yonga var ve anakarttaki mevcut olandan iyi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı