Boyner'den alınan parfüm çakma olabilir mi?

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anda fransadayım ve Sephora'dan azzaro the Most Wanted parfüm alacaktım fakat bakınca 120 euro gibi bir fiyatta. Ben yine de emin olmak için Türkiye fiyatına bakayım dedim ve Boyner'de 100+10 ML setin 3955 TL olduğunu gördüm. %30 indirim yapılmış parfüme. Emin olamadım şimdi bu parfümün çakma olma ihtimali falan var mıdır internete bakınca da çok fazla Boyner çakma parfüm şikayeti gördüm emin olamadım o yüzden. Linki aşağıya bırakıyorum. Azzaro Erkek Parfüm Set 3614274306422 - 15346698 | Boyner

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu anda fransadayım ve Sephora'dan azzaro the Most Wanted parfüm alacaktım fakat bakınca 120 euro gibi bir fiyatta. Ben yine de emin olmak için Türkiye fiyatına bakayım dedim ve Boyner'de 100+10 ML setin 3955 TL olduğunu gördüm. %30 indirim yapılmış parfüme. Emin olamadım şimdi bu parfümün çakma olma ihtimali falan var mıdır internete bakınca da çok fazla Boyner çakma parfüm şikayeti gördüm emin olamadım o yüzden. Linki aşağıya bırakıyorum. Azzaro Erkek Parfüm Set 3614274306422 - 15346698 | Boyner
Hocam Türkiye'ye dönmeniz yakınsa mağazada test etmeniz daha iyi.

Çarşamba günü döneceğim de bu indirim sadece Online'ye özel sanırım. O yüzden zaten şüphe ettim acaba çakma gönderirler mi diye.
Boynerde bazen muadil parfüm olayları çok oluyor. Aldıkları yerden dolayı mı bilmiyorum ama orjinal çıkma olasılığıda var muadil olma olasılığıda. Baya kumar oynarsınız yani.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı