Boyum ve kilom çok mu düşük?

Sanırım doğum tarihini sonradan değiştirmiyorlar, ben de abimin doğum tarihi ile katıldım sorun çıkmaması için ama çıkmıyormuş. Değişiyorsa benim tarihimi de 7 şubat 2006 olmasını isterdim.
6F8BAA1A-C0D6-4827-879C-CD56A380F133.jpeg
 
13 yaşındayken benim de boyum o civarlardaydı ama kilom 50 civarındaydı. O yüzden biraz kilo alın derim. Tabii sağlıklı bir şekilde kilo alın.
 
Sizin yaşınızda ben de neredeyse aynıydım sizinle. Şuan 15,5 yaşındayım boyum 175 kilom 50 civarı. Aynı senin gibi ben de ne kadar yemek yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Babam da benle yaşıtken çok zayıfmış fakat 18-20 yaşlarında çok hızlı kilo almış ve şuan gayet normal. O yüzden çok da takma hormonlarla/metobolizmayla da alakalı. Ayrıca çok yüksek ihtimal yoktur fakat geceleri dişlerinizi sıkıyor, uyurken salya akıyorsa belki kurt olabilir o da kilo almanızı engelliyor olabilir. Dediğim sizi endişelendirmesin çok küçük bir ihtimal bu ama belirtiler varsa doktora gidin ilaç verir size. Boyun ise normal gibi yine seninle aynı boydaydım fakat ben yaşıtlarıma göre geç ergenliğe girdim.
 
Sizin yaşınızda ben de neredeyse aynıydım sizinle. Şu an 15,5 yaşındayım boyum 175 kilom 50 civarı. Aynı senin gibi ben de ne kadar yemek yersem yiyeyim kilo alamıyorum. Babam da benimle yaşıtken çok zayıfmış fakat 18-20 yaşlarında çok hızlı kilo almış ve şu an gayet normal. O yüzden çok da takma hormonlarla/metobolizmayla da alakalı. Ayrıca çok yüksek ihtimal yoktur fakat geceleri dişlerinizi sıkıyor, uyurken salya akıyorsa belki kurt olabilir o da kilo almanızı engelliyor olabilir. Dediğim sizi endişelendirmesin çok küçük bir ihtimal bu ama belirtiler varsa doktora gidin ilaç verir size. Boyun ise normal gibi yine seninle aynı boydaydım fakat ben yaşıtlarıma göre geç ergenliğe girdim.

Hocam 14, 15, yaşındayken ağızımdan uyurken salya akabiliyordu yastık kirleniyordu sebebi kurt olması mı?
 
Hocam 14, 15, yaşındayken ağızımdan uyurken salya akabiliyordu yastık kirleniyordu sebebi kurt olması mı?
Hocam ben doktor değilim kesin cevap veremem. Salya akması belirtilerden biri sadece. Asıl sebebi başka bir şey de olabilir. Diğer belirtileri de araştırın şüpheleniyorsanız doktora gidin. Bu arada arkadaşa çubuk kraker demeniz hoş olmamış.
 

Geri
Yukarı