keramettin
Decapat
Daha fazla
Geçtiğimiz günlerde i7-4770 Kullanılır mı diye bir başlık açmıştım. Orada belirttiğim Gigabyte B85 D3h anakartı aldım. Bugün anakart elime geldi daha ücretini ödemedim. Aldığım abi ile anlaştık. Kontrol ettirip ödeyecektim (bilgisayar işlerinden hiç anlamıyormuş o yüzden).
Anakartın sıkıntılı yerlerini resim olarak ekledim. Sizce bunlar yaptırılır mı? Yaptırılıp kullanılsa sorun olur mu? Muğla'da bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Profesyonel değil büyük ihtimalle.
Cevaplayanlara teşekkür ediyorum...
Daha bilgisayarcıya gitmedim. Sadece dışarıdan kabaca gördüğüm bunlar. Başka nereleri nasıl kontrol etmem lazım onu da söylerseniz çok iyi olur.
Anakartın sıkıntılı yerlerini resim olarak ekledim. Sizce bunlar yaptırılır mı? Yaptırılıp kullanılsa sorun olur mu? Muğla'da bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Profesyonel değil büyük ihtimalle.
Geçtiğimiz günlerde i7-4770 Kullanılır mı diye bir başlık açmıştım orada belirttiğim Gigabyte B85 D3h anakartı aldım bugün anakart elime geldi daha ücretini ödemedim aldığım abi ile anlaştık kontrol ettirip ödeyecektim (bilgisayar işlerinden hiç anlamıyormuş o yüzden).
Anakartın sıkıntılı yerlerini resim olarak ekledim sizce bunlar yaptırılır mı yaptırılıp kullanılsa sorun olur mu Muğla'da bir bilgisayarcıya yaptıracağım profesyonel değil büyük ihtimalle.
Daha bilgisayarcıya gitmedim. Sadece dışarıdan kabaca gördüğüm bunlar. Başka nereleri nasıl kontrol etmem lazım onu da söylerseniz çok iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör: