Bozuk anakart iade edilmeli mi?

keramettin

Decapat
Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde i7-4770 Kullanılır mı diye bir başlık açmıştım. Orada belirttiğim Gigabyte B85 D3h anakartı aldım. Bugün anakart elime geldi daha ücretini ödemedim. Aldığım abi ile anlaştık. Kontrol ettirip ödeyecektim (bilgisayar işlerinden hiç anlamıyormuş o yüzden).
Anakartın sıkıntılı yerlerini resim olarak ekledim. Sizce bunlar yaptırılır mı? Yaptırılıp kullanılsa sorun olur mu? Muğla'da bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Profesyonel değil büyük ihtimalle.
Cevaplayanlara teşekkür ediyorum...

Geçtiğimiz günlerde i7-4770 Kullanılır mı diye bir başlık açmıştım orada belirttiğim Gigabyte B85 D3h anakartı aldım bugün anakart elime geldi daha ücretini ödemedim aldığım abi ile anlaştık kontrol ettirip ödeyecektim (bilgisayar işlerinden hiç anlamıyormuş o yüzden).

Anakartın sıkıntılı yerlerini resim olarak ekledim sizce bunlar yaptırılır mı yaptırılıp kullanılsa sorun olur mu Muğla'da bir bilgisayarcıya yaptıracağım profesyonel değil büyük ihtimalle.

Cevaplayanlara teşekkür ediyorum...

Daha bilgisayarcıya gitmedim. Sadece dışarıdan kabaca gördüğüm bunlar. Başka nereleri nasıl kontrol etmem lazım onu da söylerseniz çok iyi olur.

WhatsApp Image 2022-08-31 at 14.46.39.jpeg

WhatsApp Image 2022-08-31 at 14.46.40 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-08-31 at 14.46.40.jpeg

WhatsApp Image 2022-08-31 at 14.46.41.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Front Panel soketlerindeki yamukluğu karga burunla sen bile halledersin de kral o işlemcideki durum biraz can sıkıcı nasıl saçma bir takma denenmiş ki o hale gelebilmiş merak ediyorum açıkcası. Kaça aldın bunu ve sıfırı ne kadar ?

Front Panel soketlerindeki yamukluğu karga burunla sen bile halledersin de kral o işlemcideki durum biraz can sıkıcı nasıl saçma bir takma denenmiş ki o hale gelebilmiş merak ediyorum açıkcası. Kaça aldın bunu ve sıfırı ne kadar ?
kusura bakmayın bilgisayarın şarjı bitti yeni görüyorum

Sonuçta elektronik ürün. Riske girmeye değmez. İade et derim.
adam sorunluysa at çöpe diyor aramızda samimi bir bağ oluştu

CPU soketinin komple değişmesi gerekiyor, diğer portlar halledilir. Sıradan bir tamirci yapamaz ekipman gerekiyor.
değişmeden cımbızla az bir şey oynatsam olmaz mı veya bu şekilde bir deneyeyim mi çalışır mı

Büyük işletmeler tamirini yapabiliyor birkaç pin olursa.
örnek bir yer söyler misiniz

sıfır fiyatını bilmiyorum maalesef çok eski bir anakart ama zamanının sağlam anakartlarından şuan bir ücret ödemedim ama eğer sağlam ise 650 ye anlaşmıştık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı