Bozuk HDD tamir edilir mi?

Western Digital’in yetkili distribütörü olduk - PENTA sizden Penta'ya e-posta atmanızı isteyeceğim. WhatsApp destek hatları da varmış sanırım, tek yetkili distribütör penta gibi duruyor.

Nasıl atabilir e-posta.
Western Digital’in yetkili distribütörü olduk - PENTA Sizden Penta'ya e-posta atmanızı isteyeceğim. WhatsApp destek hatları da varmış sanırım, tek yetkili distribütör Penta gibi duruyor.
nasıl eposta atabilirim.
 
Ayda yılda bir oyun oynuyorum ustam yardım ette çözelim şunu be.
Zaten garantisi olan bir ürün olduğu ve durduk yere böyle bir sorun yaşadığınız için ya tamir etmek zorundalar ya da yenisini vermek zorundalar diye düşünüyorum. Tabii ki HDD sizin tarafınızdan fiziksel bir zarar almadıysa, yoksa kullanıcı hatası diyip geçebilirler.
Nasıl atabilir e-posta.
İletişim - PENTA Bu linkteki e-posta adresine HDD'deki problemi söyleyebilirsin ve Harddiski taraflarına nasıl ulaştırabileceğini sorabilirsin veya yarın gün içinde WhatsApp destek hattıyla yazış.
 
Ekran görüntüsü 2021-05-07 045808.png
böyle göndereyimi
 
Teşekkürler kardeşim Allah razı olsun senden Discord falan var mı sana ulaşabileceğim yardım almak iiçin.
Rica ederim umarım çözülür. Discord:baturhan#2219, garantilerle çok uğraştığım için elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım🙂.
 
Öncelikle merhaba, yaklaşık 2 ay önce aldığın HDD bana yaşatmadığı zorluklar kalmadı. Ya HDD aldığımda sorun yoktu gayet çalışıyordu. Sonra bir gün disk yazma hataları hasarlı disk diskin içindeki oyunlar açılmamaya başladı. Sonra biraz uğraştım, HDD'yi tak çıkar yaptım. Diklemesine falan koydum. Çalıştı sonra yine bozuldu, bu sefer yanlamasına koydum yine çalıştı. Şimdi yine bozuldu, kafayı yiyeceğim dalga geçiyor sanki. HDD benimle çözümünü bilen var mı? Bozuldugunu biliyorum ama şu an ekonomik olarak sıkıntıdayım, alabilecek gücüm yok. Çözümü var mıdır?
Size daha önce harddiskimin sorununu çözen bir şirket önerebilirim isterseniz.
Veri Kurtarma Merkezi - Hard Disk Veri Kurtarma gerçekten sorunları hızlı bir şekilde giderdiler çok memnun kaldım
 

Geri
Yukarı