Bozuk kola içtim

UcanMuz

Hectopat
Arkadaşlar selam. Hayırlı akşamlar. Az önce 2,5 Lite bir kola aldım ve 2,3 bardak içtim. Tadı değişik geldi. Ne oldu da bunun tadı değişti dedim. Kapağına baktığımda ürünün kullanma tarihi 2022/03/23'dü. şimdi birazdan iade edeceğim ancak yarın önemli işlerim var mideye bir şey olur mu? Bir de şişenin yarısı bitmişti.

Aldığınız yeri şikayet edin bol bol su tüketin.

Ben olsam kalanını da içerdim, son kullanma tarihi gibi küçük detaylara takılmayın

Bol bol su ve yoğurt tüketip kötü hissederseniz hastaneye depar atsanız iyi olur gibi gözüküyor.

Bu arada dün bakkaldan aldığım peynirde bozuk çıktı. Sanırım artık bakkaldan sigara dışında bir şey almayacağım. Hatta belki sigara bile bozuktur

Kolanın son kullanma tarihi olmaz. Bu yüzden sorun olmaz tadının kötü olması dışında.
Hayır aslında kolanın son kullanma tarihi olur. Deneyimlerim sonucu %90 daha fazla asit tükettiğimi söyleyebilirim.

Ben tarihi geçmiş freşa içmiştim 1 koli şu an burada olduğuma göre buraya yazdığıma göre yaşıyorum.
Ama her ihtimale karşı hastene gitmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…