Bozuk MSI GTX 970M laptop kaç paraya satılır?

Heimdall123

Megapat
Daha fazla  
İşlemci beslemesinde sorun olan MSI GE72 6QF GTX 970M laptopum var. Bilgisayarcı para verseniz bile olmama ihtimali var, entegre işlemcisi değişecek dedi. Ben bu bilgisayarı satsam ederi ne olur? 16 GB RAM, 1TB SSD ve HDD'si var.

Ne kadar fiyat bictiler.

Son düzenleme:
Elektrikten anlayan biri varsa cevrende yapilabilir şeyler olabilir 5800 degil 200TL'ye çözersin belki de kombi bozulmuştu 10.000 TL dediler ben 10TL'lik parça lehimledim anakarta sorunsuz çalışıyor.

İşlemci beslemesinde sorun olan MSI GE72 6qf GTX 970M laptopum var. Bilgisayarcı para verseniz bile olmama ihtimali var, entegre işlemcisi değişecek dedi. Ben bu bilgisayarı satsam ederi ne olur? 16 GB RAM, 1TB SSD ve HDD'si var.

Bilgisayarın durumuna bağlı. Eğer görüntü varsa az problem çıkarıyorsa hafif kusurlu olmak şartıyla alıcıya sorunu söyleyerek makul bir fiyata satabilirsiniz 8-9 bin liraya. 5800 lira çok istemiş o cihaza tamiri için. Anakartı bile bütün bileşenlerle ancak o kadar eder. Eğer görüntü gelmiyorsa sorunu büyükse 4-5 bin liradan gideri olacağını düşünüyorum çünkü sağlamı 8-13K arasında satılan bir model. Şunu da belirteyim daha önceden RX 580 ekran kartlı bozuk laptopa sahip oldum ekran kartı çip arızası vardı işlem görmüştü ikinci el olarak almıştım çok uygun fiyata daha sonra tamiri için araştırmadığım gitmediğim yer kalmadı ama tamiri mümkün değil dendi bende mecburen kusurunu belirterek sattım. Sizin de elinizden çıkarmanız faydanıza olur makinayla duygusal bağ kurmanın bir manası yok eski cihazlar oldukları için tamirini herkes yapamıyor laptoplarda tamir işi sıkıntı ben olsam elimden çıkarmaya çalışırdım hocam.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı