Bozuk Samsung A50 2024'te yaptırılır mı?

kamranabb

Picopat
Daha fazla  
Samsung A50 cihaz var, yaptırmalı mıyım (fiyatı uyğun)? 2024'te Android 9 Pie, işlemci, kamera falan yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Masrafına bağlı değişir. Günlük olarak batarya, performans, akıcılık konusunda Custom ROM atarsan her türlü işini görür. One UI 5.1 spideros 1.9 ve KSU199 kerneli birlikte kullanırsan senin için en iyisi olur. Kamera konusunda benim koruma camı çizikti yakın fotoğraflarda iyi ama manzara fotoğraflarında kötüydü. Video konusunda ROM'daki eis çok iyi iş görüyordu.

Hocam kustom ROM ne? Anlatır mısın? Bir de Custom ROM cihazın performansını kötü yönde etkiler mi?(PUBG oynayıcam)

Custom ROM, cihazınıza üretici dışında yapılan Android sürümleridir. Bir sürü yapımcısı vardır. Performans odaklı sürümleride olmak üzere bir sürü çeşidi vardır. Cihazı eğer tamir ettirirseniz ve Custom ROM isterseniz buraya konu açın, en uygun sürümü bulmanıza yardımcı oluruz.

Custom ROM, cihazınıza üretici dışında yapılan Android sürümleridir. Bir sürü yapımcısı vardır. Performans odaklı sürümleride olmak üzere bir sürü çeşidi vardır. Cihazı eğer tamir ettirirseniz ve Custom ROM isterseniz buraya konu açın, en uygun sürümü bulmanıza yardımcı oluruz.
Custom ROM cihazı zayıflatır mı? Yani cihaza her hangi bir şekilde zarar verir mi? Performans düşür mi?

Custom ROM cihazı zayıflatır mı? Yani cihaza herhangi bir şekilde zarar verir mi? Performans düşür mi?

Kurduğun ROM'a göre değişir. Benim önerdiğim kombinasyon kendi deneyimlerime göre en iyi ve en performanslı olanı. Fantezi performans istersen A11 AOSP kurup Google hizmetleri olmadan kullanabilirsin.

Kurduğun ROM'a göre değişir. Benim önerdiğim kombinasyon kendi deneyimlerime göre en iyi ve en performanslı olanı. Fantezi performans istersen A11 AOSP kurup Google hizmetleri olmadan kullanabilirsin.
Yani düzgün rom taparsan performans kaybı olmiyicakmı? Birde android versiyonu artırsam kötü olur mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı