Bozuk ürün teknik servis tarafından reddedildi

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar,

Wraith üzerinden ATK Dragonfly A9 Plus mouse satın aldım. Ürünü kullanırken imleçte anlık donmalar yaşamaya başladım. Başta 0.5 saniye civarı olan bu durmalar zamanla yerini imlecin 2-3 saniyeliğine haraket etmesine bıraktı ve çok sık tekrarlamaya başladı. Oyun oynanamaz, normal kullanım bile zor hale geldi.

Yaptıklarım:

Tüm driver ve firmware güncellemeleri.

Pairing işlemi (servisin verdiği adımlarla).

Farklı USB portlarını denemek.

Aynı PC’de farklı mouse denemesi (sorunsuz çalıştı).

Sorun kesin olarak bu mouse’ta devam ettiği için ürünü teknik servise gönderdim. Ancak bugün geri geldi ve “herhangi bir sorun tespit edilmedi” denilmiş.

Şu an:

Servis sorun yok diyor.

Ben ürünü kullanırken net şekilde donma yaşıyorum.

Para iadesi talep etmiştim, o da kabul edilmedi.

Bunca şeyden sonra ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözlü beyanı kabul etmezler, video çekip gözlerine sokman lazım. Sıkıntı çıkarırlarsa THH kesin çözüm.

Sözlü beyanı kabul etmezler, video çekip gözlerine sokman lazım. Sıkıntı çıkarırlarsa THH kesin çözüm.
Video fikri benimde aklıma geldi çekip göndereceğim. Ayrı yetten Cimer'e şikayet etme fikri geldi aklıma, sizce işe yarar mı?

Ah be dostlarım..... ben aylardır bu forumda Wraith hakkında şikayetleri yazıyorum, siz mağdur olmayın diye. Tek çaren THH. Yakın zamanda mouse önerisi istemiştin ve ben Wraith'den almaman konusunda tavsiye vermiştim gibi hatırlıyorum, yanlışsa özür dilerim?

Farklı PC'de dene. Problem varsa iki PC'de de video çek, öyle başvur.

Video fikri benimde aklıma geldi çekip göndereceğim. Ayrı yetten Cimer'e şikayet etme fikri geldi aklıma, sizce işe yarar mı?
Cimerden ziyade sıkıntı çıkarırlarsa hiç tartışmaya girme. E-Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur. Elindeki video ve servis raporuyla %100 kazanırsın, paşa paşa iade alırlar.

Hocam maus veya dungle a yakın modem var mı ? Wireless alıcısı 2.4ghz çalışan her hangi bir şey var ise uzaklaştırın. En az 2 metre.

O konuyu açtığımda mouse teknik servisteyidi. Wraith konusunu maalesef bende anladım. Allah belalarını versin.

Hocam maus veya dungle a yakın modem var mı ? Wireless alıcısı 2.4ghz çalışan her hangi bir şey var ise uzaklaştırın. En az 2 metre.
Kabloluda bile aynı sorun var. Modemle aramda 5-6 metre var.

O konuyu açtığımda mouse teknik servisteyidi. Wraith konusunu maalesef bende anladım. Allah belalarını versin.

Kabloluda bile aynı sorun var. Modemle aramda 5-6 metre var.
Çok fazla mağdur ettikleri müşteri var dostum, bir de bu forumda en çok tavsiye edilen firma kendileri, tavsiye verirken herkes kolay bir şekilde link atıyor ama olay sorun çözmeye gelince yalnızsın, o yüzden iade ve garanti politikasına dikkat etmek gerekiyor. Çok geçmiş olsun dostum, biraz sabır etmen lazım; THH seni haklı bulacaktır.

Yanlış düşünmüyorsam insanlara verdikleri imaj sayesinde. Kendilerinden alışveriş yapabilecek kişilerin ilgilendiği yerlere sponsor oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…