Bozulan HDD'yi Kurtarmak

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar. Günlerden bir gün oyun oynarken ani sinir patlaması sonucu laptopa yumruk attım. Ve HDD bozuldu sanırım. Nasıl kurtarabilirim? Babaannemin fotoğrafları ve videoları var içinde. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk halen çalışıyor ise bir masaüstü bilgisayara bağla ve bootable bir yedekleme yazılımı ile tamamını yedekle. Çalışmıyor ise büyük ihtimalle disk kafası yerinden oynamıştır. Profesyonel kurtarma şirketlerinden yardım almanız gerekebilir. İkinci ihtimal ise disk MBR bölümünde arızalanma olabilir. Bunun içinse Restorer Ultimate'in bootable sürümü ile disk yüzeyindeki dosyaların tamamı kurtarılabilir.

Fotoğrafları kurtarabileceğini sanmıyorum. Yine de iyi şanslar.

Bende bu sorunun aynısını yaşamıştım, Windows kurulum USB'sini boot ettim, sonra kurtarma linkine tıkladım ve "Bu Bilgisayar" bölümüne girdim küçük pencereden, sonra boş bir Bellek taktım ve o dosyaların kayıtlı olduğu diske girdim ve oradan dosyaları boş Belleğe aktardım ve böyle kurtardım, eğer ki anlamadıysan farklı bir şekilde anlatabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…