Brabus veya Mansory modifiyeli arabalar nerede satılıyor?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.244
Kendi galerileri var, oradan satış yapıyorlar. Bunun dışında başka galerilerde de satılıyordur. Türkiye'de de var hatta:

Kullandıkları parçalar da kendi üretimleri diye biliyorum. Misal Lamborghini, Urus Mansory için kullanılacak parçaları göndermiyor, adamlar kendi parçalarını kullanıyor diye biliyorum.

Türkiye'deki resmi Brabus distribütörü F355 Otomotiv'miş. Yalnız burası gördüğüm kadarıyla araç satışına değil, modifiyeye odaklanmış bir işletme.

Türkiye'deki resmi Brabus distribütörü F355 Otomotiv'miş. Yalnız burası gördüğüm kadarıyla araç satışına değil, modifiyeye odaklanmış bir işletme.
Herhalde Brabus'tan araç almak yerine modifiyesini yaptırmak dâhâ kolay olur.

Brabus ile CLS 63 modofiyesiyle tanışmıştım, yakışıklı ve güçlü arabalar yapıyorlar.

Ya yakışıklı da, yaptıkları bazı işleri hiç sevmiyorum ben. Mesela Brabus Mercedes G serisinde kaputa plastik kapak takıyor, üstündeki havalandırmalar bile kapalı. Hadi sadece görünüş olsun diye koydun, bari havalandırmalar sahici olsaydı ya. Yumurtanın akıyla sarısını ayırdın, bari süreydik ya :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mansory de az değil bence. Yazılımıyla, şu-buyla beygir gücünde, torkta iyileştirmeye gidiyorlar da aracın 0-100'ü 0.2 saniye falan iyileşiyor. Fiyatı da inanılmaz artıyor ama bu arada. Instagram'da falan paylaşıyorlardı ama şu an bulamadım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı