Kont Turya Picopat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir?
Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Çözümler 28 28 Şubat 2024 #2 Kont Turya dedi: Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırıcı yüzünden oluyor olabilir. Kapalıysa açın, açıksa kapatın. Artı 0 Eksi
Kont Turya dedi: Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırıcı yüzünden oluyor olabilir. Kapalıysa açın, açıksa kapatın.
Lian_992 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 961 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Şubat 2025 #3 Kont Turya dedi: Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözebildiyseniz nasıl? Bende bunun hakkında bir konu açtım son konuma bakabilirsiniz videolu da gösterdim hatta. Artı 0 Eksi
Kont Turya dedi: Brave browser kullanırken ekran anlık olarak gidip geliyor. Ayarlardan bir şekilde engelleniyordu bu ama hatırlamıyorum. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildiniz mi? Çözebildiyseniz nasıl? Bende bunun hakkında bir konu açtım son konuma bakabilirsiniz videolu da gösterdim hatta.