KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #11 AceTeq dedi: Olmazsa olur tabiki zaten Brave varsayılan olarak güvenli ayarlarla gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman artık brave kullacısıyım yapmam gereken ayarlar var mı ?
AceTeq dedi: Olmazsa olur tabiki zaten Brave varsayılan olarak güvenli ayarlarla gelir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman artık brave kullacısıyım yapmam gereken ayarlar var mı ?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.217 Çözümler 83 Yer Başkent 11 Eylül 2024 #12 KemalRenas dedi: Tamamdır o zaman artık brave kullacısıyım yapmam gereken ayarlar var mı ? Genişletmek için tıkla... Kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz.
KemalRenas dedi: Tamamdır o zaman artık brave kullacısıyım yapmam gereken ayarlar var mı ? Genişletmek için tıkla... Kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #13 AceTeq dedi: Kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde şuan braveden yazıyorum ama googleden yazıyormuşum gibi gözüküyor onu nasıl değiştiricem ?
AceTeq dedi: Kişisel ayarlarınızı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır birde şuan braveden yazıyorum ama googleden yazıyormuşum gibi gözüküyor onu nasıl değiştiricem ?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.217 Çözümler 83 Yer Başkent 11 Eylül 2024 #14 KemalRenas dedi: Tamamdır birde şuan braveden yazıyorum ama googleden yazıyormuşum gibi gözüküyor onu nasıl değiştiricem ? Genişletmek için tıkla... Bende Brave'den yazıyorum, sebebi Brave'in Chromium tabanlı olması.
KemalRenas dedi: Tamamdır birde şuan braveden yazıyorum ama googleden yazıyormuşum gibi gözüküyor onu nasıl değiştiricem ? Genişletmek için tıkla... Bende Brave'den yazıyorum, sebebi Brave'in Chromium tabanlı olması.
KemalRenas Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #15 AceTeq dedi: Bende Brave'den yazıyorum, sebebi Brave'in Chromium tabanlı olması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler yardımın için.
AceTeq dedi: Bende Brave'den yazıyorum, sebebi Brave'in Chromium tabanlı olması. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler yardımın için.