Çözüldü Brave tarayıcıda kenar çubuğuna uygulama ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mülayim Serto

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Gx'den Brave'e geçtim fakat fotoğraftaki gibi kenar çubuğuna wp, DC gibi uygulamaları ekleyemedim. Onu nasıl yapacağım yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• 1663866309612.png
    1663866309612.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 58
Çözüm
Herkese merhaba, Gx'den Brave'e geçtim fakat fotoğraftaki gibi kenar çubuğuna wp, DC gibi uygulamaları ekleyemedim. Onu nasıl yapacağım yardım eder misiniz?

Eklemek istediğin siteye girdikten sonra '+'ya bas 'Kenar çubuğuna ekle' yazacak. Onun altında da site linki yer alması lazım. Site linkine basınca eklemiş olacaksın.

Eklemek istediğin siteye girdikten sonra '+'ya bas 'Kenar çubuğuna ekle' yazacak. Onun altında da site linki yer alması lazım. Site linkine basınca eklemiş olacaksın.

Çözüm
Tamam şimdi oldu, teşekkür ederim.

Resimdeki gibi + kısmı yok mu? Yoksa, sitelere girdiğinde çıkıyordur belki.

Artıya bastığım zaman Brave cüzdan vs. diyordu fakat sitede iken + ya basıp eklemem lazımmış teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı