Brawl Stars hesabı çalındı

Dalga dumen sorular soruyorlar satın alım gerceklestıyse ılk satın alımda kullanılan kart ne zaman kuruldugu ılk maili falan bunları bılıyorsan kurtarırsın.

Dalga dumen sorular soruyorlar satın alım gerceklestıyse ılk satın alımda kullanılan kart ne zaman kuruldugu ılk maili falan bunları bılıyorsan kurtarırsın.

Ben kartla satin almadim. Bir de o sorulari sana nasıl sordular nasıl iletişime gectin ne kadar surdu hesabi kurtarabildinmi yardim eder misin

Ben kartla satin almadim. Bir de o sorulari sana nasıl sordular nasıl iletişime gectin ne kadar surdu hesabi kurtarabildinmi yardim eder misin?

Kritik bilgileri bilmen lazım. Hesabın ilk mailine ilk Supercell hesabına ilk arkadaşına kuruldugu güne ilk ismine gibi bilgilere. Bunları supporta at hesabı geri verirler.

Kritik bilgileri bilmen lazım. Hesabın ilk mailine ilk Supercell hesabına ilk arkadaşına kuruldugu güne ilk ismine gibi bilgilere. Bunları supporta at hesabı geri verirler.
İlk maili biliyom ilk ismini de biliyom ilk arkadas falan onlari hatirlamiyom 5 yil gecti. Bi de supporta oyun icindeki yardim ve destek yerinden mi yazcam. Hesabin tum bilgilerini atiyom. Bize bildirdiginiz icin teşekkürler diyo. Yani geri dönüş yaparlar mi?

Tabii ki geri dönüş yaparlar evet oyun içinden yapıyorsun.

Tabii ki geri dönüş yaparlar evet oyun içinden yapıyorsun.
Eyvallah insallah olur. Bi de en az kac gun icinde geri dönüş yaparlar. Hesaptaki kisi elmaslari falan harcamadan hesabi alsam iyidir.

Eyvallah insallah olur. Bi de en az kac gun icinde geri dönüş yaparlar. Hesaptaki kisi elmaslari falan harcamadan hesabi alsam iyidir.
Hocam sizin sorununuz olduğunu düşünüyorum bir arkadaş oyun içinden dönüs yaptığınızda bir şey değişmeyecegini söylemiş siz gidip tekrardan oyun içinden bildirmişsiniz.

Hocam sizin sorununuz olduğunu düşünüyorum bir arkadaş oyun içinden dönüs yaptığınızda bir şey değişmeyecegini söylemiş siz gidip tekrardan oyun içinden bildirmişsiniz.
Ne yapmam lazim yani? Ben her yereen bildirdim supercell in gmaillerine e posta falan da attım

Ya siz şanslısınız eski destekde size temsilci yollayıp sorununuzu çözeceğiz diyorlar 1 gün sonra konuşmayı kapıyolardı artık desteği ful bota bağlamışlar benim sayemde çünkü 6 aydır adamların ğeşini bırakmıyordum adamlar sonunda desteği güncelledi 50klık hesabın e postasını kurtardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…