Brawl Stars hesabı çalındı

Size verebileceğimiz en iyi tavsiye dava açmanız arkadaş çok kaşınıyor böyle bir durumda niye hala dava açmadığını anlayamadık.

Dava açmaya karar vermiştik. Fakat avukata vereceğimiz parayla yeni bir hesap alirim daha iyi. Yani dava ücretsiz olsa açardık. Ama avukat çok pahalı. Hesaptaki kişi de 5 günün ardından bugün oyuna girdi. Fakat girip bir şey de yapmıyor. Hesabın henüz satılmadığını düşünüyoruz. Bu arada önceden desteğe yazdığımda olumsuz cevap alıyordum. Fakat yeni bir hesap açıp yazdım. Bu sefer de hesabın nasıl çalındığını ayrıntılarıyla anlatın dedi ve anlattım. Bana "bir temsilcimiz sorununuzu inceleyip en kısa sürede geri dönüş yapacak" dediler. Fakat 4 gündür herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Ne zaman geri dönüş yaparlar bilmiyorum. Kabul etmeleri için nasıl bir mesaj yazmalıyım? Mesajda neleri özellikle belirtmeliyim?

@sado01

Son düzenleme:
Dava açmaya karar vermiştik. Fakat avukata vereceğimiz parayla yeni bir hesap alirim daha iyi. Yani dava ücretsiz olsa açardık. Ama avukat çok pahalı. Hesaptaki kişi de 5 günün ardından bugün oyuna girdi. Fakat girip bir şey de yapmıyor. Hesabın henüz satılmadığını düşünüyoruz. Bu arada önceden desteğe yazdığımda olumsuz cevap alıyordum. Fakat yeni bir hesap açıp yazdım. Bu sefer de hesabın nasıl çalındığını ayrıntılarıyla anlatın dedi ve anlattım. Bana "bir temsilcimiz sorununuzu inceleyip en kısa sürede geri dönüş yapacak" dediler. Fakat 4 gündür herhangi bir geri dönüş yapmadılar. Ne zaman geri dönüş yaparlar bilmiyorum. Kabul etmeleri için nasıl bir mesaj yazmalıyım? Mesajda neleri özellikle belirtmeliyim?

@sado01

Hocam benim 3 tane hesabım ban yemişti, yani hesaba başkaları girerek hesabı kitlemişti. Bende 3 yıldır ne denediysem açamamıştım fakat açmanın yolunu buldum. Temiz bir hesap lazım yani kilitlenip geri açılan olur ya da yüksek kupalı olup hesaba başka kimse girmemiş olur. Temiz bir hesap lazım sonra oyundan yardım ve desteğe girip detayları yazıyorsunuz temiz hesap olduğu için açıyorlar 3 kilitli hesabımı tek günde açtım.

Hocam benim 3 tane hesabım ban yemişti, yani hesaba başkaları girerek hesabı kitlemişti. Bende 3 yıldır ne denediysem açamamıştım fakat açmanın yolunu buldum. Temiz bir hesap lazım yani kilitlenip geri açılan olur ya da yüksek kupalı olup hesaba başka kimse girmemiş olur. Temiz bir hesap lazım sonra oyundan yardım ve desteğe girip detayları yazıyorsunuz temiz hesap olduğu için açıyorlar 3 kilitli hesabımı tek günde açtım.
Ban yemişti derken sizin de mi hesabınız çalındı? Benim hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi. Yardım ve desteğe normal oyun hesabımdan yazdığımda olumsuz cevap alıyordum. 5 gün önce aklıma yeni hesap açıp yazmak geldi. Bu sefer de "temsilcimiz sorununuzu inceleyip en kısa sürede geri dönüş yapacak" dediler. Fakat 5 gündür geri dönüş yapmadılar. Hala bekliyorum. Farklı bir cihaza brawl stars'ı yükleyip öyle denesem olur mu acaba?

Ban yemişti derken sizin de mi hesabınız çalındı? Benim hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi. Yardım ve desteğe normal oyun hesabımdan yazdığımda olumsuz cevap alıyordum. 5 gün önce aklıma yeni hesap açıp yazmak geldi. Bu sefer de "temsilcimiz sorununuzu inceleyip en kısa sürede geri dönüş yapacak" dediler. Fakat 5 gündür geri dönüş yapmadılar. Hala bekliyorum. Farklı bir cihaza Brawl Stars'ı yükleyip öyle denesem olur mu acaba?

Destek sohbeti kapatmış. Her yazdigimda ayni şey oluyor. VPN ile denesem olur mu? Ban yeme ihtimalim var mi? Ban yersem sadece yazdığım hesap mı ban yer, yoksa tum hesaplarim mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250509_165244.jpg
    IMG_20250509_165244.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı