Brawl stars hesabım çalındı

Ben eskiden böyle bir şey yapmıştım. Gmail'ini kaybettiğim hesabımı geri almak için 3-4 gün canlı destekle bağı kesmedim.

Sizden tüm soruları güzel ve doğru cevaplarsanız Gmail adresi isterler büyük ihtimalle. Ve o hesabın gmailini sizin istediğiniz yeni mailinize aktarılır.
Eğer birşey satın aldıysanız geri alma ihtimaliniz çok yüksek

Eğer birisi elmas alıcam falan dediyse öyle hesabın gittiyse ya da arkadaşınla paylaşıyorsan hesabı vb. O zaman kurtaramazsın
Ya öyle deyil sadece hesab onda e posta falan hepsi bende normalde hesap geri alınıyor almak için supercel id kesiliyor ama çalınan hesabımda supercel id Bağlantısı kesilmiyor

Ben eskiden böyle bir şey yapmıştım. Gmail'ini kaybettiğim hesabımı geri almak için 3-4 gün canlı destekle bağı kesmedim.

Sizden tüm soruları güzel ve doğru cevaplarsanız Gmail adresi isterler büyük ihtimalle.
Gmail bende düzgün konusuyom ama cevap yine aynı

Evet o epotsyaı verdim şifreyi vermedim kodla girdi.

Tamam işte kodu vermişsin girmiş artık bir şey yapamazsın hesabı geri alamazsın kendi hatandan dolayı gitmiş hesabını geri alabilir misin bilmem ama eğer emeğini onun kullanmasını istemiyorsan Brawl Stars bağlantısını kaldırabilirsin hesabından ama direkt hesabın çalındıysa (Google hesabı) o zaman artık çare bitmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı