Brawl Stars hesap çalındı

YanlızAdam839

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi akşamlar. Brawl Stars hesabım çalındı yaklaşık 2 haftadır hesaba giriş yapamiyorum. Hesaba bağlı Gmail adresi değiştirilmiş ve telefon numarası eklenmiş.
4 yıldır oynuyorum hesabımı nasıl geri alabilirim?

Merhaba, iyi akşamlar. Brawl Stars hesabım çalındı yaklaşık 2 haftadır hesaba giriş yapamiyorum. Hesaba bağlı Gmail adresi değiştirilmiş ve telefon numarası eklenmiş.
4 yıldır oynuyorum hesabımı nasıl geri alabilirim?

Desteğe yaz, bir de sen ne yaptın da hesabın çalındı?

Belki Supercell desteğe yazarsanız yardımcı olurlar. Brawl Stars hesapları kolay çalınıyor Yopmail sayesinde.
Yopmail ile çalması için mail i değiştirmesi yani hesabın kayıtlı olduğu mailden onay alınması gerekmez mi?

Supercell desteğe yazarsan yardımcı olacaklardır. Aynı durum başıma geldi, detaylı olacak şekilde birkaç soru soruyorlar. hesabın gerçekten sana ait olduğunu doğrularlar ise hesabını geri alabilirsin.

Yopmail ile çalması için mail i değiştirmesi yani hesabın kayıtlı olduğu mailden onay alınması gerekmez mi?
Evet bende öyle düşünüyorum fakat gmail hesabima böyle bir onay bildirimi gelmedi sadece hesabımın gmail ini oyunda denemeye çalıştığımda artık bu gmail adresi ile giriş yapamazsınız diye bir mesaj geldi gmailden

Destek ekibine yazdınız mı?
Evet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı