Çözüldü Brawl Stars sstalık her sezon sıfırlanıyor mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Android

Lientum

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba arkadaşlar. Brawl Stars'da biliyorsunuz ki karakter ustalıkları var ve tamamlayınca unvan veriyor. Bu ustalıkları istediğimiz süre boyunca kasabiliyor muyuz ya da her sezon başa mı atıyor? Unvan süresiz ama ustalık yolu sıfırlanıyor mu onu bilmiyorum. Bir de ustalık puanları her maçta genelde ne kadar veriliyor ve neye göre artıp azalıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250322_013213_Brawl Stars.jpg
    Screenshot_20250322_013213_Brawl Stars.jpg
    220,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Brawl Stars'da biliyorsunuz ki karakter ustalıkları var ve tamamlayınca unvan veriyor. Bu ustalıkları istediğimiz süre boyunca kasabiliyor muyuz ya da her sezon başa mı atıyor? Unvan süresiz ama ustalık yolu sıfırlanıyor mu onu bilmiyorum. Bir de ustalık puanları her maçta genelde ne kadar veriliyor ve neye göre artıp azalıyor?

İstediğiniz süre boyunca kasabilirsiniz
Ustalık puanı karakterinizin kupasına ve yıldız oyuncu olup olmadığınıza bağlı ve kill alımınıza da.

Ustalık puanı karakterinizin kupasına ve yıldız oyuncu olup olmadığınıza bağlı ve kill alımınıza da.

Çözüm
Ustalık puanı karakterinizin kupasına ve yıldız oyuncu olup olmadığınıza bağlı ve kill alımınızada.

Sağ olun hocam. Hızlıca ustalık kasmak için önerdiğiniz bir oyun modu var mı? 12 Max+Hiper'li karakter var 22K kupayım hem ustalık kasmak hem de 30k olmak istiyorum var mıdır hızlı biten bir oyun modu?

Geri
Yukarı