Breachforums'taki sızdırılan veritabanları gerçek mi?

Tears

Picopat
Bu breachforums ta databases kısmında sayfalarca veri tabanı bilgileri paylaşılıyor. Bunların hepsi gerçek mi? Farklı ülkelerdeki farklı sitelerden bir sürü şirket veya sitenin veri tabanı olduğunu iddia ediyorlar. Bazı ülkelerin askeri personel bilgileri olduğu da yazıyor konu başlıklarında. Ama bunların içeriği gerçek mi onu merak ediyorum. Bu kadar veriye nasıl ulaşabilirler?

Peki orada paylaşılan indirme linklerinin güvenilir olup olmadığını nasıl teyit edebiliriz bilginiz var mı? Bazıları çevrim içi olarak görüntülenebilecek şekilde paylaşıyor ama bazıları da indirmeli paylaşıyor.
Bunu anlayamıyorsanız öyle forumlarda takılmanızı tavsiye etmem. Ayrıca indirmeniz de suç zaten.

Peki orada paylaşılan indirme linklerinin güvenilir olup olmadığını nasıl teyit edebiliriz bilginiz var mı? Bazılar çevrimiçi olarak görüntülenebilecek şekilde paylaşıyor ama bazıları da indirmeli paylaşıyor.

Ben önce bir hex editor ile doldurma bayt'ı olup olmadığına baktım çünkü veritabanları gigabaytlarca olurken virüsler KB boyutunda. VirusTotal atama diye GB larca 0 koyuyorlar bunları silip trehead zoneda veya sanal makinede çalıştırirsan görürsün bende doldurma bayt yoktu ama yine de ilk olarak sanal makinede açtım. Databasede 10 dakika sonunda Wireshark ve sistem izleme araçları ile bir sıkıntı olmadığını görünce triple boot ile endeavour OS'da kirmaya başladım(herhangi bir Linux dağıtımı da olur.) Kırdıktan sonra endeavour OS'u direk sildim. Böyle işler tehlikeli, çok bulaşmayın teknik bilginiz yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı