Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizi midir?

• Konuyu başlatan FDR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 4.403

Breaking Bad'i nasıl buluyorsun?

• Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir.

Oy: 67 54,0%
  • Breaking bad Overrated'dır.

Oy: 57 46,0%

• Oy verenlerin toplamı
    124
Evet, bence öyledir.

Ayrıca Prison Break gibi düz aksiyon dizisiyle kıyaslayanı da anlamam. Hayır GoT dese neyse, Prison Break ne yahu?

İzlenir mi arkadaşlar? Hazır tatil de gelmişken başlayayım diyorum, uzun zamandır listemdeydi.

İzlenir mi arkadaşlar? Hazır tatil de gelmişken başlayayım diyorum, uzun zamandır listemdeydi.
İzle pişman olmazsın. Ben COVID'den dolayı sınıfımız kapandığında 1 haftada 4 sezonu bitirmiştim sanırsam. 5. Sezonu da bitmesin diye yavaş yavaş üzüle üzüle bitirmiştim. Bazı arkadaşlar ilk 2 sezonu izlemenize gerek yok falan diyor ,tamamen saçmalık. Karakterlerin gelişimini görüyorsun , olaylar 3. sezonda başlıyor. Ardından da El Camino filmini izleyip Better Call Saul başlayın.

İzlediğinizde hayatınız aynı olmayacak hocam. İzlemeye kesin karar verdiğinizde internete adını bile yazmayın, en ufak spoiler’da keyif kaçar. 3.sezondan başlayın falan diyen varsa net saçmalıyordur ayrıca. Dizinin en güzel ve bağlayıcı bölümleri ilk bölümler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…