Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 2 Haziran 2023 #11 Clarence Morrow dedi: Evet tekrarladığı yerler var. 4-5. sezondan sonra klan savaşına dönüyor bildiğin iş. Ama sonunu göreyim diye izledim ben, pişman değilim. Genişletmek için tıkla... Negandan sonrası birazdaha iyimiş yinede öncesi sıkıcı malesef.
Clarence Morrow dedi: Evet tekrarladığı yerler var. 4-5. sezondan sonra klan savaşına dönüyor bildiğin iş. Ama sonunu göreyim diye izledim ben, pişman değilim. Genişletmek için tıkla... Negandan sonrası birazdaha iyimiş yinede öncesi sıkıcı malesef.
keyzersöze Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #12 Suç dizilerinden devam etmek istiyorsan The Sopranos izleyebilirsin beniz gözümde Breaking Bad'den daha kaliteli bir yapımdır. Kara mizah açısından da çok sağlamdır
Suç dizilerinden devam etmek istiyorsan The Sopranos izleyebilirsin beniz gözümde Breaking Bad'den daha kaliteli bir yapımdır. Kara mizah açısından da çok sağlamdır