British time nasıldır ve güvenilir mi?

OneEyeCat57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çekilişte %45 burs çıktı buraya da, sizce nasıldır? 50 bin TL İngilizce eğitiminin yanın sıra 50 saat özel bir e bir eğitim ve 32 saat iş ingilizcesi bir de 2 hafta İngiltere'de eğitim veriyorlar 50'ye çok uygun olduğunu düşündüğüm için dolandırıcı olma ihtimali var mı diye düşündüm. Bir bilgisi olan var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzeldir kendileri bolca etkinlikleri var ayrıca kurs bitiminde Londra gezisi vardı. Ben 2 yıl önce 4000'e yazılmıştım. Hocamız çok güzeldi tabii. Bir daha da öyle ingilizce öğreteni görmedim.

beni de aradılar bugün, ingilizce eğitimi için değil de ingiltere olayı için gitmeyi düşünüyorum. gerçekten yurtdışına yolladılar mı? bir sorun yaşadınız mı

beni de aradılar bugün, ingilizce eğitimi için değil de ingiltere olayı için gitmeyi düşünüyorum. gerçekten yurtdışına yolladılar mı? bir sorun yaşadınız mı
yok hocam, ben iki gün sonra gittim iptal ettirdim ve üstüne üstlük cayma payı ödedim. gidip konuştum biraz indirdiler sonra kaydımı dondurdularmı iptal mi ettiler naptılar bilmiyorum ama senet imzalamıştım imzaladığım senetleri geri verdiler cayma payını ödedikten sonra.

meğersem önlerine gelene %45 burs veriolarmış bu londra felan götürüolardır şahsen pasapotrdunda güçlenir ama değmez yani kendini geliştir ona vereceğin para ile başka şekilde bana mantıklı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…