ErenTahterevallioğlu Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #1 Brother hl 1210W yazıcım var. Bilgisayarda arkalı önlü çıktı alabiliyorum ama telefondan beceremedim almayı. Nasıl arkalı önlü alabilirim?
Brother hl 1210W yazıcım var. Bilgisayarda arkalı önlü çıktı alabiliyorum ama telefondan beceremedim almayı. Nasıl arkalı önlü alabilirim?
3re3n Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 779 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 Downloads | HL-1210W | Others | Brother mobil uygulaması var hocam eğer denemediyseniz buradan bir deneyin.
Downloads | HL-1210W | Others | Brother mobil uygulaması var hocam eğer denemediyseniz buradan bir deneyin.
ErenTahterevallioğlu Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 3re3n dedi: Downloads | HL-1210W | Others | Brother mobil uygulaması var hocam eğer denemediyseniz buradan bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Oradan da alamıyorum denemiştim onu
3re3n dedi: Downloads | HL-1210W | Others | Brother mobil uygulaması var hocam eğer denemediyseniz buradan bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Oradan da alamıyorum denemiştim onu
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 762 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 ErenTahterevallioğlu dedi: Oradan da alamıyorum denemiştim onu Genişletmek için tıkla... Brother iPrint&Scan programını telefonuna yükledin mi?
ErenTahterevallioğlu dedi: Oradan da alamıyorum denemiştim onu Genişletmek için tıkla... Brother iPrint&Scan programını telefonuna yükledin mi?
ErenTahterevallioğlu Megapat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 366 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 hakkuru dedi: Brother iPrint&Scan programını telefonuna yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemeden nasıl deneyebilirim
hakkuru dedi: Brother iPrint&Scan programını telefonuna yükledin mi? Genişletmek için tıkla... Yüklemeden nasıl deneyebilirim
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 762 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 ErenTahterevallioğlu dedi: Yüklemeden nasıl deneyebilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan yazıcı ayarlarını çift taraflı yazdırmaya ayarlı olarak bırakırsan telefondan gönderince de o şekilde yazdırır. Veya telefondan programın yazdırma ekranının fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim.
ErenTahterevallioğlu dedi: Yüklemeden nasıl deneyebilirim Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan yazıcı ayarlarını çift taraflı yazdırmaya ayarlı olarak bırakırsan telefondan gönderince de o şekilde yazdırır. Veya telefondan programın yazdırma ekranının fotoğrafını atarsan yardımcı olabilirim.