Browser "bu site yanıltıcı içerik içeriyor" uyarısı veriyor

714816

Decipat
Merhabalar. Alışveriş siteleri başta olmak üzere çoğu güvenilir siteye girerken bu hatayı alıyorum. Avast secure browser kullanıyorum.
1706890846420.png

Girdiğim site ise wraith e-sports yani güvenilir bir site. N11, Trendyol, hepsiburada, technopat.net vb. bir çok siteye girerken bu hatayı alıyorum. Bunu nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Avast'ı kaldırarak daha güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz. 👍

Hangi Browser'ı önerirsiniz?

Kullandığınız tarayıcı ne ki? Tarayıcı kaynaklı değil Avast'ın kurduğu tarayıcı eklentisinden kaynaklı gözüküyor. Avast kullanmamanız sizin için daha iyi olur. Kaspersky deneyebilirsiniz.

Kullandığınız tarayıcı ne ki? Tarayıcı kaynaklı değil Avast'ın kurduğu tarayıcı eklentisinden kaynaklı gözüküyor. Avast kullanmamanız sizin için daha iyi olur. Kaspersky deneyebilirsiniz.
Dedim ya. Avast'ın kendi tarayıcısını kullanıyorum. Avast'ı kullanmıyorum yani, sadece tarayıcı çünkü kaspersky premium var.

Dedim ya. Avast'ın kendi tarayıcısını kullanıyorum. Avast'ı kullanmıyorum yani, sadece tarayıcı çünkü Kaspersky Premium var.

Anladım. Avast'ın tarayıcısı olduğunu bilmiyordum.

Firefox kullanabilirsiniz. uBlock Origin, ClearURLs, Simple Translate gibi eklentiler Web deneyiminizi oldukça iyileştirecektir.

Ayrıca Firefox'un arayüzünü sevmiyorsanız Custom CSS'ler yardımıyla istediğiniz görünümü Firefox'a verebilirsiniz.

Burada temalar bulabilirsiniz. Ben kendi önerim olan iki tema atayım:

İlk tema, Firefox'u Microsoft Edge arayüzüne çevirir. Kendim bunu kullanıyorum.
İkinci tema ise Firefox'u Google Chrome arayüzüne çevirir.

Anladım. Avast'ın tarayıcısı olduğunu bilmiyordum.

Firefox kullanabilirsiniz. uBlock Origin, ClearURLs, Simple Translate gibi eklentiler Web deneyiminizi oldukça iyileştirecektir.

Ayrıca Firefox'un arayüzünü sevmiyorsanız Custom CSS'ler yardımıyla istediğiniz görünümü Firefox'a verebilirsiniz.

Burada temalar bulabilirsiniz. Ben kendi önerim olan iki tema atayım:

İlk tema, Firefox'u Microsoft Edge arayüzüne çevirir. Kendim bunu kullanıyorum.
İkinci tema ise Firefox'u Google Chrome arayüzüne çevirir.
Tamamdır, kurdum ve şuanlık güzel gibi. Ama arayüzünü değiştireceğim.
Anime kızları hoşuma gitti sanki. :)

Nasıl kuracağım bu arada?

Temaların GitHub sayfalarında kurulum aşamaları yazar.

Şu örnek üzerinden gidecek olursam:
GitHub deposunu ZIP şeklinde indirip klasöre çıkarıyoruz. Çıkardığımız klasöre girip klasörün içinde bulunan chrome ve user.js'i alıp C:\Users\Username\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\***.default-release klasörünün içine kopyalıyoruz. Daha sonra Firefox'u kapatıp tekrar açıyoruz.

Bu şekilde tema kurulmuş oluyor.

1706894626815.png

Temanın görünümü bu şekilde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı