BSC wallet'ımdan para çalındı

basganmemduh

Hectopat
Merhabalar, dün BSC walletıma girdim baktım 31 Aralık günü 0,83 $ değerinde BNB hiç bilmediğim bir adrese gönderilmiş. Ben bu hesabımdaki parayı çalan hırsızın IP adresini nasıl bulabilirim cüzdan adresinden?
Nasıl çalındığını hiç bilmiyorum Brave tarayıcısına geçmiştmi şifreleri aktarmıştım vs acaba o yüzden mi oldu anlamadım. Neyse şifremi değiştirdim ve Binance.org'a ticket açtım ama daha cevaplamadılar.

IP adresini bulamazsın, bulsan ne yapacaksın ki?

Cüzdanı Binance üzerinden kullanıyorsan bir ihtimal hesaba giriş yapan IP adresini görebilirsin.

Ya bilmiyorum en azından nereden çalındığını öğrenirim. Nasıl çaldı anlamıyorum. Allah'tan çok az bir meblağ tutuyordum cüzdanda boşta. 0.83 dolar o da gas fee için tutuyordum. Binance.org hesabıma kimin eriştiğini loglara bakarak bulabilir diye düşünüyorum. Ticket açmıştım ama ticketıma erişemiyorum binance.org a kaydolmadığım için. Email adresimi yazmıştım Ticket'a. Cevaplanınca emailime düşer herhalde değil mi?

Cüzdanı Binance üzerinden kullanıyorsan bir ihtimal hesaba giriş yapan IP adresini görebilirsin.

Cüzdan BSC wallet işte Chrome uzantısı. Kimin giriş yaptığını binance.comdan görebilir miyim ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı