BTC'de ne kadar kaybınız var?

Senin ülkende henüz olmaması bunun yokluğunu göstermez.
Türkiye'de de görebilirdik aslında ama önüne geçildi hemen.

 
Benden size abi tavsiyesi.

Benden size bir genç tavsiyesi. Para kazanmak için bir şirkete veya devlete bağlı kalmayın, 6000 TL maaş ile geçinirsin ama cidden istediğin hayat "bu günü atlattım Allah'a şükür" mü? Bir hobi edinmek, gezmek, tatil yapmak istemez misin? Hayatın boyunca 6000 TL maaş senin hangi harcamana yetecek? Hayatımız boyunca büyüklerimizden memur olun lafını duyduk, o kadar üniversite okuyup mezun olup memur mu olacaksınız gerçekten?
 
Ben de o zaman abuzittin coin diye bir şey üreteyim, sana para karşılığı kakalıyayım. Sonra sen bunu millete sat bakalım alacaklar mı? Senin Bitcoin piyasası dediğin şey çakal yuvası, kumar masası. O Bitcoin dediğin şeyi uyduran adam japonmuş zaten ben araştırdım, kendi böyle uydurma bir şey atmış ortaya. Millet de kıçı devirip yatıp para kazanmaya hevesli olduğu için hemen sazan gibi atlamış. Kumar bu Bitcoin. Boşuna ticaret deyip oradan buradan din uydurmayın. Kendinizi kandırıyorsunuz. Ticaret dediğin somut bir şeyle yapılır. Kumaş sat, sebze sat, elektronik malzeme sat, araba sat. Bunlar ticaret fakat Bitcoin gözle görülür bir şey değil, uydurma bir şey. Arabası olan adama git de bakalım, ben sana arabanın ederi kadar kripto para vereyim, sen bana arabayı ver de, ödemeni o şekilde yap. Hadi oradan der adam sana. 😃 fakat nakit veya altınla ödeme yapayım desen anında kabul eder. Aklınızı başınıza alın. Boş şeylerle, kumarla uğraşmayın. Adam gibi okulunuzu okuyun, memur olun, alın 6.000 lira maaş, helalinden kazanın. Benden size abi tavsiyesi.

Memur olun, alın 6.000 lira maaş, helalinden kazanın.

Memur olup bu kapitalist sisteme kurban gideceğime sevdiğim işi yaparak ölmeyi yeğlerim.
 
YTD !!!
Borsayı 6 ay sonra 1 yıl takip etmen gerekiyor.
İzlenimlerim mart nisan ayı gibi yükselip hazirandan ağustosa kadar paralel düşüş sonrada aralıkta en yüksek miktarı görüyor.
 
Ben de o zaman abuzittin coin diye bir şey üreteyim, sana para karşılığı kakalıyayım. Sonra sen bunu millete sat bakalım alacaklar mı? Senin Bitcoin piyasası dediğin şey çakal yuvası, kumar masası. O Bitcoin dediğin şeyi uyduran adam Japonmuş zaten ben araştırdım, kendi böyle uydurma bir şey atmış ortaya. Millet de kıçı devirip yatıp para kazanmaya hevesli olduğu için hemen sazan gibi atlamış. Kumar bu Bitcoin. Boşuna ticaret deyip oradan buradan din uydurmayın. Kendinizi kandırıyorsunuz. Ticaret dediğin somut bir şeyle yapılır. Kumaş sat, sebze sat, elektronik malzeme sat, araba sat. Bunlar ticaret fakat Bitcoin gözle görülür bir şey değil, uydurma bir şey. Arabası olan adama git de bakalım, ben sana arabanın ederi kadar kripto para vereyim, sen bana arabayı ver de, ödemeni o şekilde yap. Hadi oradan der adam sana. 😃 fakat nakit veya altınla ödeme yapayım desen anında kabul eder. Aklınızı başınıza alın. Boş şeylerle, kumarla uğraşmayın. Adam gibi okulunuzu okuyun, memur olun, alın 6.000 lira maaş, helalinden kazanın. Benden size abi tavsiyesi.
O hayali dedigin seyin bir tanesine 40000 dolar veriyor adamlar.
 
Haziran temmuzda da aynı çöküş yaşandı 25 leri gördü sonra toparladı. Yine toparlicak fakat zaman alıcak gibi. Panik yapmayıp tutmak lazım hatta dipten alım bile yapılabilir.
 

Geri
Yukarı