BtcTurk, Hacklendiğini Doğruladı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.815
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
BTCTurk hacklendiğini doğruladı

BtcTurk hack iddialarına karşı nihayet resmi bir açıklama yaptı. Şirket yapmış olduğu açıklamayla birlikte Temmuz 2018 tarihinde 516 bin 954 kullanıcının verilerinin sızdırıldığını kabul etti. Hatırlayacağınız üzere, birkaç gün kadar önce Twitter üzerinden yapılan paylaşımla beraber BtcTurk kullanıcılarının verilerinin sızdırıldığı hatta bu verilerin Raidforums.com üzerinden satışa sunulduğu ifade edilmişti. Daha sonrasındaysa yapılan araştırmalar sonucunda 2018’de […]

Devamı: BtcTurk, Hacklendiğini Doğruladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
"Hacklenmiş" ama yersen. Nedendir bilmiyorum ancak kimse şirket içinde verilere erişim yetkisine sahip birilerinin veya direkt olarak şirketin kendisinin, bu verileri satmış olabileceği gerçeğinden bahsetmiyor.
 
Binance'ye de çok güvenmeyin. Her sistem hacklenebilir, hiçbir sistem güvenli değildir. Unutmayın!
Bu arada hack demek de mantıklı değil senaryo desek daha gerçekçi olabilir.
 
Korsanlar NSA'in bile yeri geliyor veritabanına sızıyor, Binance kullanan rahat diye bir durum yok. İnternetle bağlantısı olan (kapalı devre olmayan) her web sitesine sızılabilir ve verileriniz ele geçirilebilir. İnternet devrinin olumsuzluklarından biri de bu, olabildiğince tedbirli olmaktan fazlasını yapamazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı