BTK, 15 VPN servisini erişime engelleyecek

"Buradaki "alternatif erişim yöntemleri" neden muğlak bir ifade? Bunu soruyoruz çünkü anlaşılan bu bir sopa. Ya bu ifadeyi anlayamadıkları, yakalayamadıkları yöntemler için koymuşlar, ya da BTK'nın para cezası kesmek için arayacağı bahane."

Buraya çok takıldım. Genelde olduğu gibi boş mu atılıyor yoksa bu sefer gerçekten bir şeylerin peşindeler mi acaba? Yasaklara ve onları aşmaya alıştık bu ülkede ama bu madde çok sinir bozucu geldi.

Sakın böyle bir şey yapmayın. Çin'de VPN kullanmayı veya yapmayı öğreten kimselere ceza veriliyor diye duydum oraya gidenlerden. Aynısı sizin de başınıza gelebilir...

Bilgisayarda protonvpn kullanıyordum uygulaması çok iyi diye telefondada reklam az ve ücretsiz, sade olduğundan secure vpn ile supervpn'i kullanıyordum. Tüm kullandıklarımı kapatacaklar. Rahatsız edici bir karar olmuş, başka vpn kurarsın sıkıntı yok ama alışmış olduğun şeyi değiştirmek hem uğraştırıcı hem can sıkıcı.
NordVPN kullandığım için beni etkilemeyen karardır.
Ekşi sözlük ile karıştırdın sanırım

Hocam ben NordVPN yasak yedikten sonra OpenVPN aracılığıyla kullanıyordum fakat şuan o da engellendi bende.

Psiphon kötü oldu okulda aciyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…