BTS tarzı saçma kanallar

Bunu siz mi söylüyorsunuz? Dinlediğiniz şarkıların fanları sigaraya başlıyor, uyuşturucuya başlıyor. Çalışarak alın teri ile kazanılan parayı hor görüyor, tembelleşiyor ve bu adamlara özenmeye başlıyor. TikTok'da beğenmediğiniz şeyleri yapanlar bu pudra şekeri raplerini dinlereyek başladılar, çukur'da o suça özendiren şarkılılarla başladılar. K-pop'un kimseye bir zararı yok. Öcüymüş gibi millete saldıracağıza az etrafınıza bakın da asıl öcüyü görün!

Ne tür rap dinliyorsun genellikle bu tarz sigaraya, uyuşturucuya özendiren Rap'ler drill oluyor.
 
YouTube shorts da gezerken karşıma Full bts ve benzeri asyalı ünlülerin dans etmeleri ve onun üstünde ben şiddet görüyorum gibi saçma saçma yazılar oluyor ve bunlar bitmiyorlar. 10 tane engelliyorum 100 tane geri geliyor ama ben hiç bakmıyorum o tarz şeylere. Genelde oyun, siyaset, bilim kısa videolarını izliyorum ama bunlar her türlü karşıma çıkıyor ve çok cringe videolar çıldırıyorum.

Bana Osman adlı birinin aptalca TikTok skeçleri çıkıyor bu babamın shortuna baktım bir ara adam globale açılmış her türden içerik var. Kısaca YouTube gerçekten neye göre video koyuyor önümüze belli değil geçenlerde sürekli Arapça Instagram reklamı çıkıyordu...
 
Saçma sapan video atsınlar, kime ne zararları oluyor? Onların anne babalarının sorunu.

Karşıma çıkmasın hocam Instagram'da sürekli çıkıyor Max 10 beğeni olan k-pop fanı videoları yorumlarda dalga geçmek fena olmuyor aslında ama engelliyorum ilgilenmiyorum butonuna basıyorum 5-10 video izledikten sonra tekrar geliyor.
 

Geri
Yukarı