BTS tarzı saçma kanallar

Benim videoma bir tanesi geldi aynen şunu dedi:
Ülkecek zoert durumlardan geçiyoruz. Hepsi siz antiler yüzünden.
Ben BTS'e petese desem hemen linçleniyorum, bunlar Futbolculara laf etse linçlenmiyor. Gelmiş bir de bana "Petese diye bir grup yok, o BTS siz daha İngilizce bilmiyorsunuz" dedi. Ben de "Türkçesi petesedir" deyince hemen kudurdu saçmaladı. O bana laf eden çocuk, LGBT videosuna yorum yapmış:
"Saygım sonsuz" Ben dedim ki "Ben saygı göstermiyorum, herşeye saygı gösterilmez." Bu gitti 3-4 kişiyle beni linçlemeye çalıştı. Yerin dibine girdi. Yani uzun lafın kısası: Hepsi kendini Bad Girl sanan, gidip tiktoktan buldukları videoların üstüne yazı yazıp abone kasan, kimseye saygı göstermeyen, veletlik taslayan insanımsılar.
Kısacası kendi sevdiklerine ters gelen şeyleri görmezden gelirler, saygı duymazlar, sevmezler ve ek olarak sevdikleri gruplar/insanlar vs. ne desteklerse desteklesinler desteklerler yani bildiğiniz Uzun Adam'ın dediği her şeyi destekleyen yaşlılar gibiler.
 
Kısacası kendi sevdiklerine ters gelen şeyleri görmezden gelirler, saygı duymazlar, sevmezler ve ek olarak sevdikleri gruplar/insanlar vs. ne desteklerse desteklesin desteklerler yani bildiğiniz Uzun Adam'ın dediği her şeyi destekleyen yaşlılar gibiler.
Hocam BTS üyeleri g*y olun deseler bile bunlar olur ya. O kadar bağlanmışlar ki...
Bir video gördüm. Kız "Lisa mı Atatürk mü?" sorusuna Lisa diyor. O kadar bağlanmışlar ki artık bazıları onlara tapıyor. Gitgide eşcinsel oluyorlar. Ama o yarım beyinlerine düzgün bir şey sokamıyorlar.
 
Kısacası kendi sevdiklerine ters gelen şeyleri görmezden gelirler, saygı duymazlar, sevmezler ve ek olarak sevdikleri gruplar/insanlar vs. ne desteklerse desteklesinler desteklerler yani bildiğiniz uzun Adam'ın dediği her şeyi destekleyen yaşlılar gibiler.

Hocam ayıp ediyorsunuz biz onlara saygılı ve empatik bir şekilde karşılamalıyız çok ayıp cidden (!)
 
YouTube shorts da gezerken karşıma Full bts ve benzeri asyalı ünlülerin dans etmeleri ve onun üstünde ben şiddet görüyorum gibi saçma saçma yazılar oluyor ve bunlar bitmiyorlar. 10 tane engelliyorum 100 tane geri geliyor ama ben hiç bakmıyorum o tarz şeylere. Genelde oyun, siyaset, bilim kısa videolarını izliyorum ama bunlar her türlü karşıma çıkıyor ve çok cringe videolar çıldırıyorum.
Hayir saygi duymalisin oda bir muzik turu ayrica karsidakinin ne yasadigini bilmeden konusmamalisin gercekten cok kotu bir insan oldugunu dusunuyorum (!)
 
Sadece Enes'in "Güney koreye gittim" adlı yeni yüklediği videosuna gelen yorumlar biraz daha beni açıklar nitelikte.
1659958548399.png

1659958564473.png

1659958589709.png
 

Geri
Yukarı