faceitlife
Hectopat
Daha fazla
İlk bisikletimi alıcam inşallah ancak Btwin riverside 500 hakkında bilgisi olan var mı acaba? Bugün inceledim hoşuma gitti bisiklet, özellikle servisin eve 5 dakika uzaklıkta olması ve çalışanların ilgili ve bilgili olması hoşuma gitti aynı zamanda kadro, gidon ve gidon boğazına ömür boyu garanti veriyorlar. Şimdi internetten salcano CF 60 alıp onu kurdurmayla felan uğraşmak istemiyorum zaten bölgemdeki salcano servisini araştırdım internette bayağı bi şikayetler, mahkemelik olaylar felan var tedirgin oldum. Açıkçası servisinin iyi olduğunu düşünmüyorum salcanonun. Anlamadığım şekilde City fun 60'ın fiyatı n11, gittigidiyor gibi sitelerin bazılarında 755 TL'ye düşmüş. Riverside 500 Bin TL. Sizce aradaki 250 TL'ye değer mi acaba ne yapmalıyım? Bisikleti kullandım bayağı rahat ve hafif geldi. Ayrıca internetten aldığımda bunu herhangi bi servis kurulumunu yapar mı ? Herhangi bi sıkıntı çıktığında yardımcı olur mu ? Çünkü şöyle bi durum var. Bu servisler satış mağazası ve bu modeller oradada mevcut (Tabii ki 850-900 TL'den) şimdi ben bu bisikleti internetten aldığım için acaba sıkıntı çeker miyim ? Riverside 500'ün en büyük artısı servisi ve direk kurulumunu yapıp hazır teslim alacak olmam. Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler 
Not: Bisikleti spor amaçlı alıcam dağa bayıra çıkma niyetim yok
Not: Bisikleti spor amaçlı alıcam dağa bayıra çıkma niyetim yok
Son düzenleyen: Moderatör: