Bu ağa bağlanılamıyor hatası

mids2

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar, daha kasayı salı günü aldım bütün kurulumları yaptık sadece ekran kartının sürücüleri kaldı ekran kartının sürücülerini yüklemek içinde internet gerekiyor. Wi-Fi adaptörü Everest ewa 1800 kasaya taktığımda bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Adaptörün driverlarını da güncelledim ve hala aynı hatayı alıyorum. Sorun gider taktiğini de yaptım olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240628_121153[1].jpg
    20240628_121153[1].jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 140
İp alamıyor olabilir. Türksat modemi yeniden başlatmayı deneyin. Elle ip yapılandırması da gerekebiliR. Lâkin genelde modemi yeniden başlatınca düzelir. O sırada cep telefonu bağlı ama diyeceksinizdir... Evet Evet yeni bağlanacak cihaza ip veremiyebiliyor.

İp alamıyor olabilir. Türksat modemi yeniden başlatmayı deneyin. Elle ip yapılandırması da gerekebiliR. Lâkin genelde modemi yeniden başlatınca düzelir. O sırada cep telefonu bağlı ama diyeceksinizdir... Evet Evet yeni bağlanacak cihaza ip veremiye
yeniden başlattım tekrar olmadı acaba adaptör bozuk olabilir mi ?

Telefonunuzdan erişim noktası açıp ona bağlanmayı deneyin isterseniz Hocam. Ona da bağlanmaz ise adaptör ile alakalı driver yahut başka bir problem olduğunu anlayabilirsiniz gibi.

Telefonunuzdan erişim noktası açıp ona bağlanmayı deneyin isterseniz Hocam. Ona da bağlanmaz ise adaptör ile alakalı driver yahut başka bir problem olduğunu anlayabilirsiniz gibi.
telefonumdan oluyor adaptör ile ilgili bir sıkıntı var heralde bügün veya yarın iade edeceğim şu ürünü TP-LINK ARCHER TX20U PLUS 574MBPS-1201MBPS DUAL-BANT Wi-Fi 6 USB ADAPTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Bu arada sorunu çözdüm üstteki usb girişinden değil yandaki usb girişinden taktım ve çalıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı