ecw Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Aralık 2024 #11 Einstein dedi: Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun. Modemi resetlenir. Genişletmek için tıkla... bastım bekliyorum Einstein dedi: Modem marka modeli nedir? Kablolu da sorun yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... evet bağlandı teşekkür ederim. Her gittiğinde bunu mu yapmam lazım? Cermen dedi: Google’a veya Youtube’a girip modemin marka/modelini ve “fabrika ayarlarına alma” şeklinde yazıp aratırsanız tarifler çıkar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
Einstein dedi: Modemin reset tuşuna iğne ya da kürdan ile 10-15 saniye basılı tutun. Modemi resetlenir. Genişletmek için tıkla... bastım bekliyorum Einstein dedi: Modem marka modeli nedir? Kablolu da sorun yaşıyor musun? Genişletmek için tıkla... evet bağlandı teşekkür ederim. Her gittiğinde bunu mu yapmam lazım? Cermen dedi: Google’a veya Youtube’a girip modemin marka/modelini ve “fabrika ayarlarına alma” şeklinde yazıp aratırsanız tarifler çıkar. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.581 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #12 ecw dedi: Bastım bekliyorum. Evet bağlandı teşekkür ederim. Her gittiğinde bunu mu yapmam lazım? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa gerek yok.
ecw dedi: Bastım bekliyorum. Evet bağlandı teşekkür ederim. Her gittiğinde bunu mu yapmam lazım? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yoksa gerek yok.
ecw Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Aralık 2024 #13 Einstein dedi: Bir sorun yoksa gerek yok. Genişletmek için tıkla... tamamdır saolun