Bu akşam PlayStation Showcase'de Metal Gear Solid 3 Remake'i göreceğiz

Sizce bu sunumda PC için oyun duyurusu gelir mi ya bence 2 dakikalık bir kısma sıkıştırırlar diye düşünüyorum tahminim Ghost of Tsushima, Bloodborne, bir ihtimal TLOU part 2 bu 3 oyundan bir tanesi duyurulur diye düşünüyorum.

Last of Us gibi çıkarcaksalar mümkünse hiç çıkarmasınlar daha iyi paramızla rezil oluyoruz bildiğin.

3. oyun yerine ilkini çevirseler daha mantıklı değil miydi? Seriyi oynamadım ama başlamaya niyetlendiğimden dolayı 3. oyunun aslında kronolojik sırada ilk olduğunu biliyorum, ancak 3. oyunu insanların bu kadar sevmesinin sebebi biraz da o önceki oyunlardan tanıdıkları karakterlerin geçmişini görebilmek değil midir? (Çok saçma bir yorum olabilir, dediğim gibi oynamadım ama Star Wars’ın ilk olarak 1. filmini izlemek gibi değil mi biraz da, tabi kimine göre 1’den başlamak lazım ama bana öyle gelmedi hiç. Kısaca hiçbir bilgi olmadan ilk izleyeceğin film olursa sıkılmaz mı insan? Katılan var mı bana merak ettim.)

1 ve 2 Remake çıktı da benim mi haberim yok? 🤔
3 Kronolojik olarak en başta.

3. oyun yerine ilkini çevirseler daha mantıklı değil miydi? Seriyi oynamadım ama başlamaya niyetlendiğimden dolayı 3. oyunun aslında kronolojik sırada ilk olduğunu biliyorum, ancak 3. oyunu insanların bu kadar sevmesinin sebebi biraz da o önceki oyunlardan tanıdıkları karakterlerin geçmişini görebilmek değil midir? (Çok saçma bir yorum olabilir, dediğim gibi oynamadım ama Star Wars’ın ilk olarak 1. filmini izlemek gibi değil mi biraz da, tabi kimine göre 1’den başlamak lazım ama bana öyle gelmedi hiç. Kısaca hiçbir bilgi olmadan ilk izleyeceğin film olursa sıkılmaz mı insan? Katılan var mı bana merak ettim.)
Dediğim gibi. MGS3 Oyunun kronolojisinde ilk oyun olduğundan mantıklı. İlk 2 oyun kronolojinin bayağı sonlarında hatta 5 den de sonrası.

3. oyun yerine ilkini çevirseler daha mantıklı değil miydi? Seriyi oynamadım ama başlamaya niyetlendiğimden dolayı 3. oyunun aslında kronolojik sırada ilk olduğunu biliyorum, ancak 3. oyunu insanların bu kadar sevmesinin sebebi biraz da o önceki oyunlardan tanıdıkları karakterlerin geçmişini görebilmek değil midir? (çok saçma bir yorum olabilir, dediğim gibi oynamadım ama Star Wars'ın ilk olarak 1. filmini izlemek gibi değil mi biraz da, tabii kimine göre 1'den başlamak lazım ama bana öyle gelmedi hiç. Kısaca hiçbir bilgi olmadan ilk izleyeceğin film olursa sıkılmaz mı insan? Katılan var mı bana merak ettim.)

Çok haklısın ama sonuçta onlar bizim gibi oyuncu gözüyle değil şirket gözüyle bakıyorlar ve en çok para kazandıracak olan en ünlü olan oyunu remake yapıyolar o da 3. oyun ve Mgs'yi lütfen kronolojik oynamayın adamlar cidden boşuna hikayeyi öyle tasarlamamışlar oynamayı düşünenler ilk olarak metal Gear Solid'den başlayın öyle devam edin çok daha zevk alırsınız.

Heves kırmak istemem ama fazla optimistsiniz be kojimanin elinin değmedigi mgs 3'ten erken medet ummayin bence. Konami'nin nasıl bir firma olduğun herkes biliyor orijinali oynamayanlar şimdi ne değiştirdiklerini anlamaz fark videoları falan çıkınca bakarsınız. Aşırı eminim genel olmasa da bir yerlerde kesin çuvalladılar.

Tom Henderson'a göre (sızıntılarla bilinen biri) bu akşam yapilacak olan PlayStation Showcase'de metal Gear Solid 3 Remake'in 2 dakikadan uzun bir fragmanını göreceğiz.

Kaynaklar:
İçime doğdu kesin Bloodborne veya Demon's Souls'un PC sürümünün fragmanı gösterilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı