"Bu aksesuar desteklenmiyor olabilir" hatası

Nezyr

Hectopat
Öncelikle merhaba, şarj aletim de veyahut telefonumun şarj soketin de hiçbir problem bulunmamaktadır. Bunu yazarak konuya başlamak istiyorum. Problem yakın zamanda başladı, şarj aletimle telefonu hiçbir problem olmadan şarj ederken bir gün USB kısmını bilgisayara taktım ve daha sonrasında bu aksesuar desteklenmiyor olabilir hatasını almaya başladım, artık telefonumu şarj etmiyor aynı kablo fakat telefon kapalıyken gayet güzel şarj ediyor. Ayrıca USB kısmını bilgisayara takınca bilgisayardan her türlü işlemi de yapabiliyorum telefonumla ilgili, yani ne şarj kablosunda problem var ne de telefonumun şarj soketinde.

Kalitesiz ara kablo, orijinal olmayan ara kablo, şarj adaptörünün bozulması v.s v.s nedenlerle oluyor bunlar.

Geçen aylarda ben de bir İnternet kafede takayım dedim o da ne? Aynı durum başıma geldi.
Kabloyu değiştirmek zorunda kaldım.

Eğer orijinal olmayan kablo kullanıyorsanız doğal bir durum bu. Belirli zaman sorunsuz kullandığın kablo veya aparatlar bir süre sonra bu hatayı vererek çalışmayabiliyor. Apple bu tür konularda çok katı bir markadır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı