Bu artçılar ne kadar sürer?

T.t

Hectopat
Arkadaşlar, İstanbul Beylikdüzü'nde oturuyorum. Bu artçılar tahminen ne kadar sürer? Normalde 2 saatte bir deprem olurken, bu akşamdan beri yarım saatte bir deprem oluyor. Hepsini de hissediyorum. 3.4'lük deprem bile hissediliyor. Korkmaktan değil, ben yine normal karşılıyorum ama evdeki annem vs. endişeleniyor. Bu durum can sıkıyor tabii. Millet hissetmiyor bu artçıları, faya yakın olduğumuz için biz sürekli hissediyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@MelihÖzer Sürekli olması can sıkıyor. Endişelendiriyor insanı. Bir yanda 7 üstü deprem olabilme ihtimali korkutuyor. Bir yandan bina ne olacak onu düşünüyor insan.

1-2 hafta daha devam eder gibi

İfadeler: T.t
@MelihÖzer Sürekli olması can sıkıyor. Endişelendiriyor insanı. Bir yanda 7 üstü deprem olabilme ihtimali korkutuyor. Bir yandan bina ne olacak onu düşünüyor insan.
Evet aynı durum bende de var. Maalesef hayatın acı gerçekliği. Aynı zaman da ne kadar aciz olduğunu anlıyor insan. Üşümezsoy hocamız İnşaallah yanılmıyordur.

@MelihÖzer Umarım. Kimsenin ne dediği birbirini tutmuyor.
Naci Görür zaten felaket tellalı. Ona kalsa bütün Türkiye yerin dibine batacak. Üşümezsoy hocamız bu depremide 20 gün önceden tahmin etmiş. Şiddeti ve yerine kadar bilmiş. Mantığım ve kalbim ona inanmak istiyor. Tabii Allah bilir.

@MelihÖzer inşallah dediği olur da. Yani bilsen garanti 7 üstü olmayacağını yine takmazsın da bu küçük depremleri. Böyle ortalamadan 1 2 saniye uzun olduğunu anlayınca insan acaba diyor bu deprem o deprem mi diye.

Bugün bir adamı dinledim, video nerede karşıma çıktı bilmiyorum. Üşümezsoy ile çalışmış o anlatıyor. 99 Gölcük depreminden sonra herkes büyük İstanbul depremi gelecek derken Üşümezsoy hayır Düzce'de olacak demiş malum 99 Düzce depremi... Düzce'den sonra herkes yine İstanbul depremi derken o Kahramanmaraş demiş 6 Şubat malum... Umarım doğrudur. Umarım Üşümezsoy hocamız doğru söylüyordur. Hepimiz Allah'a emanetiz.

İstanbul çok sıkıntı ya, Allah korusun hocam, hepinizi. Ben Ege'deyim, tam ortasında küçük bir şehirde yaşıyorum. İzmir'de deprem olursa öyle etkileniyoruz, onun dışında yok. Büyük şehir hep sıkıntı, deprem dışında konularda da... Bizim burada en yüksek bina 5-6 katlıdır. Sizin oralarda 50 kat falan herhalde, tam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…