458023 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 9 26 Şubat 2023 #1 Merhaba, Intel Rapid Storage Technology driver yükledikten sonra kurtarma bölüntüleri görünmeye başladı. Görselde işaretlediğim bölüntüleri burada görmek istemiyorum. Tekrar nasıl gizleyebilirim? Teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-02-26 154420.png 10,2 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba, Intel Rapid Storage Technology driver yükledikten sonra kurtarma bölüntüleri görünmeye başladı. Görselde işaretlediğim bölüntüleri burada görmek istemiyorum. Tekrar nasıl gizleyebilirim? Teşekkürler.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #2 Bilgisayarım simgesine sağ tık ve "Yönet" Sol taraftaki menüden "Disk Yönetimi" Kurtarma bölümlerini gizlemek istediğin diskleri bul ve sağ tık "Sürücü Harfini ve Yolunu Değiştir" seçeneği "Değiştir" butonu Son olarak "sürücü Harfi" bölümünde "Yok" seçeneğini seç ve "Tamam" butonuna tıkla. Bu şekilde gizlenmesi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Bilgisayarım simgesine sağ tık ve "Yönet" Sol taraftaki menüden "Disk Yönetimi" Kurtarma bölümlerini gizlemek istediğin diskleri bul ve sağ tık "Sürücü Harfini ve Yolunu Değiştir" seçeneği "Değiştir" butonu Son olarak "sürücü Harfi" bölümünde "Yok" seçeneğini seç ve "Tamam" butonuna tıkla. Bu şekilde gizlenmesi gerekiyor.
KS KS 458023 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 9 26 Şubat 2023 #3 Chemeindefer dedi: Bilgisayarım simgesine sağ tık ve "Yönet" Sol taraftaki menüden "Disk Yönetimi" Kurtarma bölümlerini gizlemek istediğin diskleri bul ve sağ tık "Sürücü Harfini ve Yolunu Değiştir" seçeneği "Değiştir" butonu Son olarak "sürücü Harfi" bölümünde "Yok" seçeneğini seç ve "Tamam" butonuna tıkla. Bu şekilde gizlenmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sürücü harfi seçeneği pasif durumda hocam. Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Bilgisayarım simgesine sağ tık ve "Yönet" Sol taraftaki menüden "Disk Yönetimi" Kurtarma bölümlerini gizlemek istediğin diskleri bul ve sağ tık "Sürücü Harfini ve Yolunu Değiştir" seçeneği "Değiştir" butonu Son olarak "sürücü Harfi" bölümünde "Yok" seçeneğini seç ve "Tamam" butonuna tıkla. Bu şekilde gizlenmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama sürücü harfi seçeneği pasif durumda hocam.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Şubat 2023 #4 Hocam o halde erişimin yok demek oluyor. Bu durumda 3. parti yazılımlar kullanarak yapabilirsin. Ancak aklımda bir program yok. Artı 0 Eksi
Hocam o halde erişimin yok demek oluyor. Bu durumda 3. parti yazılımlar kullanarak yapabilirsin. Ancak aklımda bir program yok.