Bu devir kapanmıştı! Apple-Intel ortaklığı yeniden başlıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Apple-Intel-1.webp

Apple ile Intel arasındaki ileri üretim süreci iş birliği için somut bilgiler ortaya çıktı. Sektör kaynaklarından gelen verilere göre Intel, Apple’ın en düşük seviye M serisi işlemcilerini üretmek için hazırlıklarını hızlandırdı ve ilk sevkiyat için 2027 yılı işaret edildi.Intel ve Apple arasında ileri üretim süreci başlıyorApple’ın Intel ile yaptığı gizlilik anlaşması kapsamında şirket Intel’in 18AP […]

Devamı: Bu devir kapanmıştı! Apple-Intel ortaklığı yeniden başlıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Apple-Intel-1.webp

Apple ile Intel arasındaki ileri üretim süreci iş birliği için somut bilgiler ortaya çıktı. Sektör kaynaklarından gelen verilere göre Intel, Apple’ın en düşük seviye M serisi işlemcilerini üretmek için hazırlıklarını hızlandırdı ve ilk sevkiyat için 2027 yılı işaret edildi.Intel ve Apple arasında ileri üretim süreci başlıyorApple’ın Intel ile yaptığı gizlilik anlaşması kapsamında şirket Intel’in 18AP […]

Devamı: Bu devir kapanmıştı! Apple-Intel ortaklığı yeniden başlıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
"Fabrika açtım siftah edelim komşuyuz Epilcim." tabi stratejik olarak Intel burada üretim şemalarından neler öğrenip AMD'ye ve ARM'a nasıl bir göz kırpacak acaba...

Apple keşke AMD ve NVIDIA ile anlaşsa.

İlk değil hocam. Önceden birliktelerdi, sonra yolları ayırdılar. Şimdi tekrar birleşiyorlar.
Merhaba. Öncesini iyi biliyorum.
Önceden Apple marka her Mac bilgisayar Intel işlemciliydi.
2020 yılından itibaren Apple Mac bilgisayarlarda TSMC'ye ürettirdiği Apple M1 işlemcileri kullanmaya başladı.

Şimdi habere göre TSMC yerine Intel fabrikalarında üreteceğini söylüyor.

@turko35408

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı