Bu devirde PC alınır mı?

oktyjr

Centipat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar sistem almayı düşünüyordum. Bugün bir gireyim, bakayım acaba fiyatlar düşmüş mü diye ama tam aksine, dünkü olaylardan dolayı zam gelmiş. Sizce bu dönemde PC alınır mı yoksa beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyla ilgili bir konu açmıştım yıllar öncesinde, okumanızı öneriyorum:

Arkadaşlar sistem almayı düşünüyordum. Bugün bir gireyim, bakayım acaba fiyatlar düşmüş mü diye ama tam aksine, dünkü olaylardan dolayı zam gelmiş. Sizce bu dönemde PC alınır mı yoksa beklemeli miyim?

PC her türlü kullanılır hocam imkan varsa bekleme.

Alma imkanınız varsa doğrudan alın, beklemenin mantığı yok.
Bu konuyla ilgili bir konu açmıştım yıllar öncesinde, okumanızı öneriyorum:
Şunun bilincinde olan insanlar görmek güzel.
Zaten memlekette enflasyon almış başını gitmiş , herhangi bir şeyin fiyatının düştüğünü hiç gördünüz mü? Her daim lineer olarak artar. Herhangi bir şeyi hangi kalem olursa olsun fark etmez. Ne kadar erken alırsanız o kadar kardasınızdır Türkiye gibi ülkelerde.

Bu nedenle çoğu ülkede kasıtlı olarak enflasyon yüksek tutulur sıcak para dönsün ekonomi büyüsün diye. Kontrollü Enflasyon deniyor buna.

Şunun bilincinde olan insanlar görmek güzel.
Zaten memlekette enflasyon almış başını gitmiş, herhangi bir şeyin fiyatının düştüğünü hiç gördünüz mü? Her daim lineer olarak artar. Herhangi bir şeyi hangi kalem olursa olsun fark etmez. Ne kadar erken alırsanız o kadar kardasınızdır Türkiye gibi ülkelerde.

Bu nedenle çoğu ülkede kasıtlı olarak enflasyon yüksek tutulur sıcak para dönsün ekonomi büyüsün diye. Kontrollü Enflasyon deniyor buna.

Haklısınız hocam

Kendi deneyimlerime göre belirteceğim bu düşüncemi. Sadece PC değil. Neye ihtiyacım varsa direk aldım. Sadece çamaşır makinesinde kararsız kaldım sonra alırım dedim. Fiyatı 15 binden 21 bine çıktı. Sonra kendi kendime, neye ihtiyacım var ise hemen almak oldu. Kendi görüşümdür, yani uyup uymamak size kalmış.

@Edmond_Dantes, ülkede yıllardır hiçbir ürünün fiyatının düştüğünü görmedim. Şu saatten sonra da düşeceğini düşünmüyorum.

18 yaşındaydım dolar artmaya başladığında. Şimdi 26 yaşındayım hala artıyor. Belki ben yaşlanınca dolar gene 1 seviyelerini görebilir.

Hocam 3 gün önce PC topladım. Şu an aldığım tüm parçalara zam gelmiş görüyorum. Türkiye'de bir şey almak için en uygun zaman o andır. Fiyatlar hep + yönde gidiyor maalesef...

Geri
Yukarı