Hayır. O dönemde rapçiler Doğuı ve Batı yakası olarak gruplanmıştı. Attığınız fotoğraftaki hareket East Coast rapçilerinin hareketi. West Cost'un hareketi de bu:Bugün NBA'de gördüm. Portland'in oyuncuları yapıyordu. Bu ayrımcılık sayılmaz mı?
XXXTENTACION adlı Rap yapan bir arkadaş vardı. Ondan gördüm.Ne anlama geliyor bu? İlk kez görüyorum.
Rapçi Tupac'ta görmüştüm. Onun zamanında Amerika'daki rap "Doğu ve Batı" diye ikiye ayrılıyordu. Bu Batı anlamına gelen "West" kelimesinin ilk harfi.Ne anlama geliyor bu? İlk kez görüyorum.
Bugün NBA'de gördüm. Portland'in oyuncuları yapıyordu. Bu ayrımcılık sayılmaz mı?Rapçi Tupac'ta görmüştüm. Onun zamanında Amerika'daki rap "Doğu ve Batı" diye ikiye ayrılıyordu. Bu Batı anlamına gelen "West" kelimesinin ilk harfi.
Hayır. O dönemde rapçiler Doğuı ve Batı yakası olarak gruplanmıştı. Attığınız fotoğraftaki hareket East Coast rapçilerinin hareketi. West Cost'un hareketi de bu:Bugün NBA'de gördüm. Portland'in oyuncuları yapıyordu. Bu ayrımcılık sayılmaz mı?
Yanlış bilmiyorsam Nba takımları East ve West olarak bölünüyor. Hatta aralarında müsabaka bile yapıyorlar. Yani hayır ayrımcılık sayılmaz sadece bölge olarak belirtiliyor.Bugün NBA'de gördüm. Portland'in oyuncuları yapıyordu. Bu ayrımcılık sayılmaz mı?
Yani küfür sayılmaz.Hayır. O dönemde rapçiler Doğuı ve Batı yakası olarak gruplanmıştı. Attığınız fotoğraftaki hareket East Coast rapçilerinin hareketi. West Cost'un hareketi de bu:
![]()
Karıştırmışım. 🙁Hayır. O dönemde rapçiler Doğuı ve Batı yakası olarak gruplanmıştı. Attığınız fotoğraftaki hareket East Coast rapçilerinin hareketi. West Cost'un hareketi de bu:
![]()